Uscha

Vilken måndagsångest jag hade igår, hjälp mig. Men jag får alltid sådan ångest när jag haft en extra bra helg eller semester, får nästan separationsångest från det roliga vi gjort. Ja, det låter som en bra förklaring, separationsångest från helgen.
Har inte sovit något på hela helgen heller pga. vin, hårda slottsängar (mer om det i nästa inlägg) och extrem stress. Har på riktigt sovit 3 timmar per natt tre nätter i rad nu och ändå är jag inte trött, är så extremt uppe i varv och stressar mig själv rakt in i kaklet. Blir bara så less när saker aldrig blir som dom ska? För ett kontrollfreak är det mardrömmen, somnade vid 12 igår och vaknade 03 och låg och kallsvettades tills jag gick upp vid halv sju. Mycket självömkan nu men ibland orkar man inte kämpa liksom, ibland vill jag bara häva ur mig allt jag känner.

Jaja, eftersom jag sovit typ... 8 timmar på tre nätter blev det en blåbärssmoothie med trippel shots guarana i till frukost, har faktiskt varit väldig pigg idag ändå, I love guarana. Jag dricker ju bara en kopp kaffe om dagen i snitt (är livrädd för att missfärga tänderna, kaffe och rödvin ger mig gula tänder-ångest haha) och i övrigt tar jag guarana och dricker mycket vatten. Koffeinpiller slinker ner någon enstaka gång och energidrycker snittar jag väl 3 om året, tycker dom känns så himla ofräscha. Jag gillar inte att försök pigga upp kroppen på konstgjort sätt när den naturligt är trött. Då får den vara trött och jag får ta igen det jag inte orkar den dagen en annan dag. Jag önskar verkligen att jag kunde vara lika logisk med mitt stresspsyke haha, jag är ju så himla smart egentligen.

Nej, nu sitter italienska maffan (boyfriend, hans pappa och bror) och skriker och hejjar på sitt kära Italien i vår soffa. Jag håller mig långt borta pga. fotboll så tråkigt och vill hellre slänga upp lite blogginlägg till er :) Idag var också första dagen på nya jobbet, mycket info att smälta och min hjärna är som sagt lite... osmord idag.

I min smoothie: En stor näve blåbär, en liten banan, kokos- och quinoa dryck, en matsked maca, 2 tsk bipollen och 2 teskedar guarana.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229