UNPOPULAR OPINIONS & GUILTY PLEASURES

Hittade denna festliga lista hos Sandy B och i vanlig ordning snodde jag den. Håll till godo!

Jobbsvaghet:
Om jag tycker att något är tråkigt så kan. jag. inte. göra. det. Den där otroligt rastlösa och energiska sidan av mitt huvud bara ballar ur och stänger av systemet HELT. Det är stunder då det faktiskt känns som att jag bara borde sluta andas haha, Med vänlig hälsning drama queen.

Irriterande egenskap:
Beror ju helt på vem ni frågar. Frågar vi någon jag dejtar säger han nog att det är att jag är så rastlös och energisk jämnt. Frågar ni mina kollegor så är det kanske att jag håller mig väldigt mycket för mig själv. Frågar ni mina vänner är det kanske att jag har ett jävla temperament och väldigt svart eller vit, gråzoner existerar ej.

Störda matvanor:

Jag dricker kräftspadet när jag äter kräftor sedan jag var typ...1 år. Så knäppt och gott. Och ibland äter jag ingenting på tre dagar och ibland jättehälsosamt och tre gånger om dagen, är väldigt schitzo med mina matvanor. Dricker inte heller något till mina måltider förutom vin.

Udda saker jag tycker är snyggt på killar:
Är inte så utseendefixerad däremot är jag egenskapsfixerad. Händiga, smarta killar är min grej. Min kille måste kunna bygga, fixa och dona OCH ha ett redigt jobb där han gör viktiga saker och tjänar pengar. En man som hyr in folk för att fixa hemma är så fruktansvärt osexigt, ointelligent och bara... euw. Det kommer hemifrån, FOR SURE. En riktig man kan göra både och.


Unpopular opinion:
Gravida kvinnor är läskigt och lite äckligt (förlåt men tycker verkligen det, livrädd för gravidmagar, vill inte se och absolut inte känna). Amning offentligt är inte fräscht. Tjejer ska inte ha hår under armarna eller på benen. :):):)

Guilty pleasure:
Hm, att stänga av telefon, sätta på typ en Adam Sandler film jag sett 300 gånger och äta en påse chips med två olika dippar helt själv en fredagkväll är fasiken mitt bästa guilty pleasure. I mjukiskläder och inget smink.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229