Underbart!

Vilken underbar dag! Brunchen på Mr. French var bra men inte som förut, de håller på att ändra koncept fick vi höra, uppenbarligen mot de sämre! Trist...

Sedan tog vi en kaffe på Lilla Hasselbacken innan musikalen drog igång och oh my vad bra den var! Nu var visserligen inte legenderna Sjöholm och Jöback med men de som tagit deras roller hade underbara röster och allt var så välgjort. När de körde Guldet blev till sand och Du måste finnas så dog jag och kom till himlen, det var bara så fantastiskt! Vackert! Underbart! Åh! Vi hade en loge på Cirkus med perfekt sikt, dock lite obekväma stolar måste jag säga.

Kom hem för en stund sedan och hade tänkt bänka mig framför SVT Play och se prinsdopet som jag så bittert missade idag men klockan är alltför mycket för den här pensionären så det får bli imorgon!
Dock kom vi fram till kajen och Mr. French prick 12 idag och fick se salutskotten för lill-prinsen på andra sidan sjön, det var häftigt!

Sov gott mina änglar! ❤️

Jag och min karl. Jag har fått en "liten finne" på kinden som uppenbarligen blir grå när man sminkar den, om ni nu undrar vad sjutton som är going on there hehe... Och i fredags köpte jag ett läppglans från min kusin som hon aldrig använde pga. felköp och jag bara älskar det! Det är PERFEKT! Kan lägga upp det i veckan men har det på bilden.

Gillar

Kommentarer

matildaysblog
matildaysblog,
Åh vad gott! Älskar skaldjur 😊matildays.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229