Trötthetens tid är här

Jag kommer ihåg att jag tänkte i somras att det var så skönt att mitt kroniskt trötta tillstånd var borta och hoppades att det skulle förbli. Men igår insåg jag till mitt förtret att det är tillbaka! Har aldrig riktigt märkt att man blir så trött av mörkret fören nu, gud vad jobbigt det är.

Hela denna vecka är fullsmockad, dock åker vi på konferens imorgon till BÅLSTA. För oss Stockholmare så är Bålsta typ Norrland, tar 35 minuter dit med pendeltåg (pendeltåg = djävulens påfund) Självklart blir det då övernattning men det är inte säkert att man får eget rum utan måste dela med kollega, ni kan ju gissa vad jag tycker om det? Pest och pina! Så beroende jag är av att vara ensam, får panik av att dels sova i samma rum som någon som inte är typ familjen, Chrille eller Amanda och dels att inte kunna smita upp och andas själv en timme... Ja ja, roligare med konferens än det vardagliga arbetet i alla fall. Den här veckan är min kollega på semester så jag sitter själv med våra uppgifter, lite stress med tanke på att två dagar går bort på konferens också. I helgen ska vi inte göra ett smack förutom en ev. tur till Ikea så ska försöka få in lite roligare inlägg då.

Vill dock tipsa om världen bästa bröd från Pura Vida Foods! De har helt ekologiska RAW-bröd, glutenfritt och enbart gjorda på biodynamiskt bovete, korn, frön och grönsaker! Finns i smakerna broccoli, lök, chia och banan, min favorit är helt klart broccolin! Jag har på mosad avocado och gurka på mina och det bara smääälter i munnen. Älskar!

Vi köper dom från Mathem.se :)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229