Trött men glad

Äntligen är denna kaotiska dag slut. Vi har suttit som på nålar sedan vi drog igång budgivningen igårmorse, det har varit extremt mycket budande, panikkaos. Idag vid 15 ringde mäklaren och sa att alla satt stopp och att vi skulle komma in och signa! 30 minuter efter det kom en helt ny budgivare in och rörde om i grytan men jag hade min taktik så dom gav upp tillslut, ville spy och gråta av nervositet hela tiden haha. Både jag och min sambo är helt slut, så nervösa hela dagen. Vi la även sista budet 20 tusen under vad vår egen gräns var, alltså vi hade betydligt mer i lånelöfte men vi ansåg inte att vi kunde tjäna så mycket på lägenheten vid försäljning om 2 år om den gick över den summan. Som tur var drog dom sig ur då och sen gick jag i någon sorts dimma tills papprena var klara ifall någon skulle hoppa in IGEN!

Vi flyttar in 7 december så vi ska fira nyår där med Adde och Mandy (baltema ofcooourse haha) vilket kommer bli magiskt! 5 minuter till Sjöpaviljongen, precis vid Mälaren och 4 minuter till t-banan! Så fort jag steg in i lägenheten på visningen i söndags visste jag att vi skulle bo där! Affirmationer for the win! Även första lägenheten jag och killen köper tillsammans, den vi bor i nu står jag på då vi inte varit tillsammans mer än ett år när vi köpte den och vi ville se hur det funkade innan vi började ta lån och sånt tillsammans. Ni får se mer av den nya när vi flyttat in faktiskt, håll er till tåls ;)

Nu ska jag varva ner med min Psykopat-bok och längta tills försäljningen av vår lägenhet drar igång. Tycker att vi hittat en grym mäklare och jag vet att han kommer göra guld av detta!

Puss och grattis till oss!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229