Tre snabba för idag

Idag lyssnar jag på Denise Rudbergs bok Vänninan. Jag får sällan ro i kroppen att läsning vilket gär att jag aldrig läser böcke trots att jag alltid läst mycket. Däremot älskar jag att lyssna på saker medan jag PW:ar, åker till jobbet, jobbar osv. Älskar Denise Rudbergs böcker, chic-lit och hög igenkänningsfaktor på allt :)

Today I'm dreaming about a pyjamas, en pyjamas med monogram närmare bestämt. Vi har redan lakan i egyptisk bomull med våra monogram på, på hans täcke och kuddar står det CG och på mina JG (härifrån om ni är sugna på det) men en pyjamas hade jag varit så fräscht. Jag älskar monogram och vill ha mina intialer överallt, funderar på att lämna in en av mina LV-väskor på rehab och samtidigt be dom sätta dit mina intialer :) Du kan beställa en satinpyjamas med dina monogram HÄRIFRÅN .

Är löjligt sugen på att göra om hemma, lite mer svart typ svarta barockstolar och så vidare och då får gärna denna fräsha Hermés filt i svart och vitt flytta in till vårat sovrum. Men jag kan inte bestämma mig för hur jag vill att det ska se ut hemma, ändrar mig varje vecka så tills jag får någon sorts ro i det beslutet avvaktar jag lite.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229