Torsdagslistan


1. Bästa frukosten?
Hotellfrukost med massa juicer, frukt och äggröra med massa salt. Smarr!2. Aldrig få ta ett glas vin igen eller aldrig få dricka en drink igen?
Får jag välja vin OCH Bellinis? Snälla!3. Du måste klä dig i en enda färg resten av livet, vilken?

Svart. Eller vitt.4. Bästa uppfinningen?

iPhone <3 och internet/bloggar :)


5. Vilken egenskap saknar du enligt dig själv?

Tålamod, jag har typ minus på mitt tålamod. Fast det är oftast inget dåligt då saker händer i en rasande fart i mitt liv men om jag typ ska fixa något och det inte går första gången får jag ett raseriutbrott och slänger allt och skriker CHRRRRIIIIIIIIIILLLLLLLEEEE. så får han komma och fixa det medan jag hyperventilerar HAHA. Stabilt.6. Vad ska dina barn heta? Vi låtsas att du får en pojke och en flicka.

Nu ska jag inte ha barn men kan ju säga av vad mina hundar ska heta; Jean-Louis om vi köper en hane och Cherie om det är en hona :) Franska namn såklaaart.7. Du måste bo i Kuala Lumpur i två år. Gråter du av glädje eller sorg när du hör det?

Malaysia? Njae, nej. Det vill jag faktiskt inte!8. Du får välja, vilken stad i vilket land vill du helst bo i för resten av livet?

Rom! Eller Paris! Eller New York. Eller London. Stockholm kanske om det (som utlovat) blir lite varmare här, hehe.9. Aldrig mer få se på tv eller aldrig mer få lyssna på musik?

Har aldrig tid att kolla TV men utan musik skulle jag dö, så bye bye TV.10. Vilket sällskapsspel är du bäst på?
Haha, ingen vill spela med mig för att jag fuskar, tappar intresset och så vidare. Om det inte är det där kortspelet Stress, då blir jag helt hysterisk! Och Hej Knäckt, my god, står på bordet halvägs in i spelet och hoppar och skriker.11. Vilket yrke skulle du aldrig kunna ha?
Ett yrke där man fysiskt servar människor, typ café , restaurang, busschaufför, taxiförare och så vidare. Jag blir servad inte tvärtom :)12. Du får ta med dig en enda skönhetsprodukt till en öde ö, vilken skulle du välja?

Kokosolja!13. Vilka är dina 5 favoritbloggar?

Men gud, kan inte välja 5. Victoria Silvstedts, Johannaeo.se, Louiseadolphson.se, Jetset babe och..... Fotballfrue!14. Vem känner dig bäst och varför?
Min mamma. Oavsett vad det är så går jag i 99 procent av fallen direkt till mamma för att hon dels alltid har rätt och för att hon alltid är grym på att ta fram handlingsplaner haha. Jag älskar handlingsplaner <3. Och sen kommer ju Chrille såklart, men jag har känt min mamma i 24 år och min kille i 2 år så inte så konstigt.15. Vad står på din shoppinglista till våren?
En ny Louis V i damier Azur, nytt vardagsrumsbord och kanske en bil?16. Om du behöver vara ensam och tänka, vart går du då?
Powerwalkar eller gymmet.17. Vilket mål jobbar du mot just nu?
Heeeemlis :D Men att bli en skinny bitch vet ni ju redan så kan ju säga det i alla fall.18. Vad vill du bli när du blir stor?
Domare, haha! Har alltid varit en bestämd och envis liten dam. och veterinär var på tapeten ett tag innan jag fattade att det blir knepigt eftersom att jag är väldigt allergisk.19. Om du skulle skaffa dig en ny hobby, vad skulle det bli?
Skriva mera, jag är faktiskt grym på att skriva. Eller sjunga, det kan jag också! I am the whole package!20. Om du kunde gå tillbaka till dig själv som liten och ge dig själv ett enda tips för framtiden, vad skulle det vara?
Strunta i alla mobbare, du är fin som du är och en dag kommer du att bli bättre än alla dom <321. Kakor, chips eller godis?
Alltså, chips och dip <3 Choklad är också helt okej, hehe. Och Maccarons! Gud, kan inte välja någonting.22. Vilket är det fulaste respektive finaste ordet du vet?
Fulaste ordet är nog typ.... livmoder och det som tjejer får när de har lingonveckan (jag kan inte ens skriva det) Jag får kvälningar när folk säger de orden. Vackraste ordet är nog..... Kärlek :)

Jag och mammi <3.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229