Torsdag

Godmorgon torsdag! En dag kvar tills man får sova, haha. Jag och mitt sovande alltså, tror inte att det finns något bättre.

Idag står Shape och crosstrainern på schemat, är otroligt taggad. Haha, alldeles för trött för att ens kunna tänka ut något vettigt att skriva.... Hur mår ni idag?

Detta är för övrigt bland det bästa som finns till middag; Broccolibröd med mosad avocado och en mugg med Renee Voltaires misosoppa som är sååå god. Jag äter faktiskt extremt sällan tillagad mat, alltså mat man lagar i ugn eller på spisen. Jag äter 90% av tiden helt orörda råvaror för att behålla näringen, när mat utsätts för hetta försvinner en del av näringen som ni kanske vet. Jag äter råa grönsaker med bladspenat och tex. bönor eller tonfisk som oftast, avocado, maaaaasssssaaa frukt osv. Det artificella jag äter regelbundet är Lindahls kvarg som jag äter till frukost varje morgon, gillar inte alls innehållsförteckningen på kvarg men jag håller mig mätt längre än på sojayoghurt, funderar dock på att sluta med kvarg igen och gå över till naturliga alternativ. Brödet jag äter är helt fantastisk, det kommer från Pura Vida Foods och här är prdoduktbeskrivning och ingredienser .

Levande råvaror och som långtsamt fått torka vid 40°.Bröden är gjorda på groddade och pulveriserade korn och frön som blivit solbakade på sterila stenar. Tillverkade av ekologiskt, biodynamiskt bovete - ett glutenfritt frö som har egenskaper som efterliknar säd - varje bröd har en komplett och mycket balanserat innehåll, brödet innehåller ca: 50% kolhydrater, 17% fett och 14% protein.

Innehållsförteckning: Zucchini 30%, pumpa 30%, groddat bovete 15%, broccoli 10%, malda linfrön 10%, kallpressad olivolja 5%, havssalt 0,4%.

Den innehållsförteckningen är pure magic, så naturligt och härligt.

Ibland slår jag till med kokad sötpotatis och på helgerna (fredag och lördag) brukar jag äta det BF lagar vilket alltid är lagad mat hehe.Jag försöker undvika fisk så mycket som möjligt i veckorna och unnar mig det på helgerna istället, jag mår som bäst med en helt, cruelty free, vego kost :)

Ska skriva ett längre inlägg om vegokost så snart jag hinner, men nyckeln är oprocessad mat med fullvärdig näring och så lite skit som möjligt. Våra kroppar mår inte bra av alll artificiellt vi stoppar i oss hela tiden, usch.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229