Torsdag

Gud vad det är att göra just nu!

Avslutade denna dag med magträning hemma, föredrar att slippa gymmet så ofta det går faktiskt, bara att rulla ut mattan och köra igång hemma istället.
Har även börjar springa nu igen, när jag sprang 1 mil 2-3 gånger i veckan för 3 år sedan var jag så fit och smal, varför slutade jag? Dumt. Så nu är jag all in på att springa, började igår och imorgon är det dags igen.

Imorgon ska jag även till min läkare och kolla sköldkörteln och mina värden, kan inte ens med ord beskriva hur vidrigt rädd jag är för de där blodproven. Jag har haft sprut- och blodfobi så länge jag kan minnas, alltså inte rädd utan HYSTERISK! Det är kaos, i skolan låste dom in mig en gång så att jag inte skulle kunna RYMMA (mina vänner och skolsyster hade bestämt det i smyg typ, TACK haha. Låste in mig på toa istället då, gäller att vara smart) när skolsyster skulle ta någon viktig spruta, innan det fick mamma och syster jaga mig runt och runt i systerns rum i två timmar en annan gång när det vankades spruta. Som sagt, hysterisk, har så många "härliga" sprut- och blodprovsanekdoter. Höll på att svimma tre gånger på vägen hem idag när jag insåg att det var imorgon. Hela Alvik kommer att höra mig slåss för mitt liv haha. Skulle det inte vara så att om det är problem med sköldkörteln som kan påverka vikten skulle jag aldrig gjort det. Skinny står ovanför onaturlig sprut- och blodfobi. Tror dock att det även handlar om min svåra misstro till sjukvården och att någon rör mig, tar mitt blod osv utan att jag har någon kontroll. Jag har så svårt med att folk ska röra mig och går därför aldrig till tandläkare eller läkare. Gynekologen ska vi inte ens prata om, kommer aldrig någonsin i mitt liv gå dit, det är ju helt onaturligt. När jag får sån kallelse så skrattar jag högt och slänger den utan att blinka. Idiotiskt och ansvarslöst tänker ni nu säkert och då får det vara så. Jag dör hellre (helt ärligt) än att någonsin gå dit. Får lite svårt att andas av att bara tänka på det.

Nej, nu blir det film + mys innan helvetesdagen är här.

Adde (och lite Amanda typ) räknade ut hur jag skulle öka min runda varje vecka haha. Han är civilingenjör och skapade tydligen en fin liten formel och grejjer. Tur att man har såna ibland. ;)

Gillar

Kommentarer

amandasvard
amandasvard,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229