Torsdag

Godmorgon torsdag! Sista dagen för veckan på jobbet, imorgon måste jag jobba hemifrån vilket är skönt, är mycket effektivare utan massa ståj och stim runt omkring mig. Idag ska jag fixa det sista inför Mandys ankomst imorgon, några flaskor specialbeställt bubbel som jag måste hämta ut, och sen ska hemmet storstädas innan vi välkomnar henne för helgen med öppna armar.

Imorgon kväll kommer Chrilles bästa vän Adde över och äter middag med oss och Mandy (vi umgicks alla på midsommar nämligen plus några till som inte kan komma imorgon) och spelar spel och dricker vin. På lördag ska jag och Mandy göra alla uteserveringar, shoppa, jag ska introducera henne för Raw och sen blir det dancing all night long. På söndag blir det någon sorts aktivitet, typ lunch och besök på Drottningholm, jag, älskling, Mandy och Adde. Ska verkligen bli en skön och kul helg! Vi hade förbjudit oss själva att hetsa till den här helgen som vi a l l t i d gör så att man alltid är övertaggad när det väl är dags, helgen RUSAR förbi och sen är den bara över. Vi provar lite olika knep helt enkelt haha.

Idag slutar älskling samtidigt som mig så då ska vi springa till gymmet direkt efter jobbet och sen sola några timmar på ängen bredvid. I need a tan!!

Nu ska jag dricka upp mitt gröna te och lyssna på lite hip hop. Är inne i en hardcore hip hop period just nu, speciellt Eminem, alltid älskat honom!!

Hann inte fixa håret imorse = SKATBO!

Likes

Comments

Write a comment...
IP: 82.99.3.229