Torsdag

Hej mina älsklingar!

Hur mår ni? Bra hoppas jag för det gör jag!

Gårdagen var så mysig, Hallwylska har visningar ibland på kvällarna (tror dock att det är sommaruppehåll nu) så vi fick gå med en guide från köket till högsta våningen, fick se deras kläder, alla rum, höra historier om greven och grevinnan som bodde där. Bästa kvällen på länge haha! Sen hade jag så ont i mina fötter, jag håller på att gå in mina Tory Burchs, så vi var tvungna att smita in på närmaste restaurang för att äta middag, blev en grekisk sallad för mig. Gillar man inte grekisk sallad som vegeterian så är man körd för det är det absolut enda alternativet för veggo sallad på typ alla restauranger haha.

Idag ska det pluggas, pluggas, pluggas så att jag kan njuta av en ledig helg, har inlämning på söndag nämligen. Imorgon har jag egentid till och med lördag förmiddag, wohooo! Haha, boyie ska på boys night långt borta så de sover nog kvar där. Jag må älska min kille mer än allt som finns och har funnits i hela världen men en ensam fredagskväll då och då är fantastiskt!

Kika in lite senare så ska jag tipsa om den absolut bästa BUS:en för ansiktet! Nu ska jag trycka i mig en stor skål nötchokladkvarg, jordgubbar och kokos, det är bästa middagen ❤

Puss!


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229