Torsdag

Glad torsdag idag va? Väldigt! Pratade lite med Amanda igår som hade såååå bra nyheter så idag är jag lite gladare än vanligt.

Ikväll är det spinning, ska bli jätteskönt trots ihållande träningsvärk, inte lika påtaglig idag som igår, men ändå. Får trampa ur den ikväll helt enkelt.

Ja, vad mer idag? Not much, skönt med fredag imorgon. Jag blir gräsänka några timmar då så jag ska ha en wild and crazy friday med träning, rensning, storstädning och How I met your mother marathon, Haha, älskar min fredagkväll redan nu! Måste ju vara pigg och glad till lördagens utbildning förstår ni. Haha, för det är därför jag är hemma! Not! Jag är hemma för att jag älskar att gå runt i mjukiskläder i vårat hem, det krävs en hel del för att få ut mig på äventyr nu förtiden. Igår efter jobbet sprang jag runt och tvättade halva hemmet, plockade undan efter maten och var allmänt hypad varpå min kille säger: Alltså, varför är du så glad? Gillar du helt seriöst att städa och tvätta? Du ser helt galen ut! Eller gör du det för att du måste?

Jag: JAG ÄÄÄÄÄÄÄÄLSKAR DET KOM SÅ VIKER VI TVÄTT KOM KOM KOM!

Nej, dags att sparka igång den här dagen. Jag har en ganska rolig utbildning på jobbet idag, lunch inbokad med fru Linda-Marie och skön musik i mina lurar. Nu kör vi!

Gammal bild från Paris.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229