Torsdag!

Åh fy f*n vilken dag. Vi har tapetserat heeeela dagen (förutom två timmar vid lunch när vi låg på ängen och solade), vi har skjutit upp tapetseringen varje dag men idag var det dags. Och vi fick vi gjort den största och jobbigaste väggen, i helgen kör vi resten. Dock är vi så sjukt bra på det nu att det nästan är kul och det blir sjukt bra, haha!

Äntligen kunde vi ställa till rätta säng och sängbord idag, vi har sovit med sängen typ i mitten av rummet intryckt mellan tapetserarbord och garderober, kaos. Många har frågat om tapeterna, ska posta vad de heter osv med bilder när det är klart.

Nu ska vi ta ett glas vin och kolla på film, that's why I love semester, det är OK att dricka ett glas vin varje semesterdag. HEHE.

Imorgon ska vi hänga i mina föräldrars pool på förmiddagen och sen ska jag hem till Sandra och kalasa på kvällen, ska bli sjukt kul. Har liksom inte lämnat hemmet på en vecka. Inte använt smink, inte tvättat håret och bott i BF's mjukisbyxor och hoodie som på bilden = Body rehab. Riktigt behövligt för mig att vila från allt sådant. Att få sminka sig, fixa håret och dra på sig klackar och kavaj ska bli grymt imorgon. Och att träffa Jossan och Sandra, hihi.

Nej ni, vi hörs imorgon. Pussas!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229