Torsdag

Fy så skönt med torsdag!
Fyyy bubblan. Har varit sprudlande GLAD och energifylld idag.


Och löning imorgon. Inte för att jag ska göra något speciellt eller för att jag har spenderat alla cash första veckan efter avlöning, (vilket jag inte gör). Men alla blir så glada den 25:e och det är ju alltid kul! Jag tänkte kolla på film med min kära mor och invänta en salongsberusad pojkvän som ska ha AW med sitt team. Det är enligt mig en fabulös fredag, hehe. PENSIONÄREN.

Just nu går jag lite på sparlåga. Det är mycket som händer i mitt och min familjs liv just nu, tyvärr inga roligheter så jag begränsar mig till att göra så mycket jag bara behöver. Dvs, jag gör 150 % på jobbet och gymmet och sen varvar jag det med filmkvällar och pussas med min älskling som jag älskar överdrivet, extremt mycket.

På något sätt verkar folk tycka att stress är coolt, eller att man är cool och viktig när man har mycket att göra och skryter om det och sin "stress". Stress är inte coolt. Stress kan få människor att gå rakt i graven.

Jag har alltid varit en stressapa, och är så ännu MEN. Jag tycker inte att det är coolt att vara stressad för att man har massa att göra. Gör det du hinner med och skit i resten. Om man driver på hela tiden går man tillslut in i väggen. Jag blandade lite panikångest, orimlig prestationsångest, en släng depression och alldeles för mycket stress och åtaganden i en slaskig blandning i början av sommaren 2013. Pang sa det och jag blev sjukskriven halva sommaren. Låg mest i min säng med fördragna gardiner, tittade på serier och fann det svårt att bara gå ut i den varma, härliga sommarsolen. Jag grät varje dag trots att jag inte fatta varför och var allmänt psykbrytig.

Så nej. STRESS ÄR INTE COOLT!
Just nu har jag min pojkvän som är den mest lugna människan jag (och alla andra) någonsin mött. Alltså, han är typ känd för det, haha. Så han bromsar mig. Just nu tar vi baby steps tex. Ska jag sluta springa till bussen efter jobbet, istället går vi hand i hand och pussas. Kommer ändå hem typ samtidigt. Men min hjärna säger fortfarande SPRIIIING TILL BUSSEN RUN BITCH RUN. Haha!!
Och jag ska sluta stressa med att gå och lägga mig, speciellt på dagar när vi är lediga dagen efter. Då står jag där som gestapo på fredagkvällen och predikar om att vi hinner se 1 och en kvarts film till, dricka 2 dl vin till för att sedan sätta punkt med exakt klockslag då vi ska ligga nerbäddade. Han bara tittar på mig och skakar på huvudet haha.

Vet inte varför jag skriver detta. Blir bara så irriterad på att unga människor tror att stress och "mycket att göra" innebär framgång och lycka. It's fake!

Puss!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229