TODAY

Innehåller affiliate-länkar

Frisyr: Uppsatt i stram hästsvans. Äntligen har min lugg blivit så lång att jag kan sätta upp den i hästsvansen haha. <3

Smink: Sminkar mig knappt längre jämfört med förut så det vanliga: CC-cream från IT-cosmetics HÄR, concealer LA girl HÄR, puder Laura Mercier HÄR och HÄR, bronzer Guerlain HÄR, rouge Lancome (gammalt, finns inte kvar) och mascara HÄR. Och genomskinglig gel på ögonbrynen HÄR. Försöker använda upp mina puderprodukter innan sommaren he he.

Klädsel: DENNA tröja, svarta, tigha jeans och heels.

Bästa: Så glad att bloggis går bra, att ni blir fler och fler och fortsätter följa mig. <3

Planer: Jobba från Uppsala, en lång PW och börja packa ihop hemma. Jag är så taggad på att flytta hem till min lägenhet nu nu nu så jag ska börja plocka ihop massa saker jag inte använder och så vidare.

Lyssnar på: Mina nya Dreamz-lista som är magisk. Långt ifrån klar dock hehe, började på den härom dagen bara. Jag har så sinnessjukt många spellistor, det kan vara lite lika låtar på många av dom men jag är så beroende av musik att jag basically har en lista för varenda mood. Dock är majoriteten hemliga, ibland känns musik så utelämnande för mig? Kanske bara jag som är knasig. Denna lista känner jag är min vår- och sommarlista, ni vet den man alltid har i lurarna eller på hemma när ingen annan hör. HÄR hittar ni den.

Känsla: Väldigt... chill. Känner mig ganska ah well, allt löser sig.

Vill ha i allmänhet: Värme :( Blev ju vinter IGEN typ?

Materiella vill ha: Massvis med mysa-hemma-kläder och.... en frys full med B&J he.

Beroende: Te med honung och iKaffe, det enda varma som går att dricka när jag har ont i halsen. Häller i mig kopp efter kopp just nu.

Bottennapp: Min onda hals, känner mig inte sjuk utan har bara jätteont i halsen. Och min sömn, som vanligt. Tog åtta (!!!!) Neurol igår och vaknade ändå 5 gånger totalt under natten. Zzzzzz

Längtan: Flytta hem till lägenheten!!!!

Inspiration: Lusläser bloggar från typ... 2006-2012 och blir så inspirerad. Jag har sagt det förut och jag säger det igen; Old style bloggar var verkligen 100 gånger bättre än dagens polerade ytor med försök till proffsfotografier. B O R I N G.

Mående: Ack så trött, funderar på att ringa läkaren och få riktiga sömntabletter faktiskt. Detta har pågått i så många månader nu och jag börjar känna av biverkningar av min förlorade sömn som glömska, allmänt väldigt förvirrad, lägger saker på konstiga ställen osv.

Tips: Unna er en chokladcroissant till frukost imorgon, det innehåller "bara" 300 kcal och du får en betydligt trevligare start på dagen. Det gjorde jag idag, he.

Plockis från Bagel Street cafe på tåget till Uppsala.

Gillar

Kommentarer

Emma
Emma ,
Tycker verkligen din blogg håller hög kvalité, alltid kul att titta in här:)
Johannagrahn
Johannagrahn,
Åh tack ❤️❤️❤️❤️nouw.com/johannagrahn
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229