TISDAG!

Innehåller affiliate-länkar

Önskebord HÄR // Drömstolar HÄR// Världens drömigaste kimono i satinliknande material OCH FLUFF!! HÄR // Gossigaste skorna HÄR // Fancy munskydd HÄR // Drömmiga klackar i perfeeekt färg HÄR // Världens snyggaste och säzziga klänning HÄR

God morgon gullisar, tisdag idag ju! Jag har precis vinkat av min kille och nu ska jag ta min köpp kaffe, förflytta mig till badrummet, slå på ett avsnitt av podden Ursäkta (har snart lyssnat ikapp alla avsnitt och har lite panik haha) och sminka på mig. Idag måste jag förbi HM och Panduro och i övrigt är planen att bara klippa videos och promenera minst 15 tusen steg. En helt perfekt dag. Ni verkar ju vilja att Youtube publiceras måndagar och torsdagar så vi kör på det efter idag.

Vi hade verkligen en superhärlig måndag igår. Vi tog en promenad när han kom hem från jobbet, beställde tacos från The good Gringo och tittade på TV. Jag vet inte om jag har sagt detta men vi har INGA kanaler hemma haha, ja förutom ettan, tvåan och fyran då. Vi har inte orkat ta tag i det för att vi sällan ser på TV och för att vi inte verkar vilja göra det där huset till ett riktigt hem, uppenbarligen? Så när vi är hemma hos någon som har ett normalt kanalutbud är det bästa som finns att bara krypa ner och sträckglo. Min pappas soffa är precis en sådan vi vill ha; Enorm, skön och ordentlig. Hemma vill vi alltid gå upp och lägga oss i sängen efter någon timme i soffan eftersom att den är så brutalt oskön men inte heller den vill vu byta ut för att vi vill flytta NU. Howard-sofforna är verkligen det värsta som hänt the world of soffor, eller hur??

Så prick detta är planen för ikväll också, lääängtar. Vi har försökt klämma oss in på väntlistan hos La Perla nu när vi ändå är inne i stan men no such luck so far. Har ni fått bord där än? Är så otroligt peppad på att äta där. Mest taggad är jag ändå för att se inredningen på nära håll där, jag ville ha ett sådant träd i vårat vardagsrum nu men de kostade 10 tusen så jag fick byta till ett fikusträd. Köper man ett inomhusträd för 10 lax vill en ändå att de ska ha en given plats i sitt hem de nästa 10 åren.

Gillar

Kommentarer