Tisdag!

Hej älsklingar!
Precis tränat klart, idag blev det cykel intervall och en "ny" klass som heter 21 minutes body som är en 21 minuters klass (well dah) med tre block. Seriöst vidrigt! Ville dö och spy samtidigt. Så himla trött nu.

Igår körde jag Shape och bara dog efter, hade nog ätit way to little. Efter träningen kom moster och Sofia över och drack kaffe, vi har nog spikat en resa till Cannes i sommar, wiiie! Köpte sushi till middag efter och frös ihjäl i sängen framför DH. När BF kom hem var jag så hungrig att vi sprang ner på ICA och köpte kräftstjärtar, räkor och oliver, typ det bästa jag vet. Äter de 100 gånger hellre än chips och godis. När jag och brorsan var små och fick pengar av mamma att köpa något gott för (då normala barn köper glass eller godis) tog vi med en varsin sked och cyklade ner och köpte så många burkar med rom vi kunde och sen hetsåt vi upp dom utanför affären. Vi är riktiga finsmakare ;)

Nej, dags att hugga in på lunchen! Idag blir det raw-bröd gjord på broccoli och andra grönsaker med bladspenat och lite fårost (använder tahini istället för smör också), en liten skål med räkor och Renee Voltaires misosoppa. Så yummie! Efter det är det dags att göra iordning mig, ikväll blir det middag och Disney on ice! Yihah!

Gillar

Kommentarer

-
-,
Hej johanna och tack för en bra blogg! Jag skulle vilja ha lite inspiraion till att bli vegetarian som du (även fast du är stockholms-veggi och äter fisk och skaldjur) 😉. Iallafall
Johannagrahn
Johannagrahn,
Tack själv för en fin kommentar! Ja absolut! 😊 vi sthlmare gillar våra vänner till havs lite för mkt för att kunna avstå dom 😉nouw.com/johannagrahn
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229