Thursday, cozy day

Hej mina små änglar!

Den här veckan går från oklarheter till ytterligare oklarheter, haha. Björken började förpesta mitt liv med sina pollen i måndags/tisdags, har mått som en död fisk hela veckan. Är superkänslig mot just björk, vet att många andra också är det. Även mitt öga har runnit non-stop sedan i måndags haha och jag är så trött.

En annan oklarhet hände idag på lunchen när jag stod utanför mitt jobb, vid våra uteplatser där man äter lunch. Då går en mörkhyad man förbi och det ser ut som att han har rökt på eller tagit något, och verkligen stirrar på mig. Jag blir illa till mods, och börjar gå in igen varpå hans två lika höga vänner (alla tre var typ tandlösa också) kommer gåendes mot mig. De stannar och jag tror att de frågar efter tändare då jag inte hör med lurar i öronen. Jag drar fram tändaren men har massa shoppingkassar i händerna så jag tappar min cigg på marken. Då böjer sig en fram och ska plocka upp den (till mig trodde jag) så jag jag sliter ut lurarna och säger Nej nej, låt den ligga. Nej men då ska han ha den själv minsann. Nu står de här väldigt långa, höga grabbarna i en ring runt mig och glor. Alltså verkligen glor och frågar om en cigg. Jag var at this point livrädd så jag ger dom en och de får låna min tändare. När jag senare försöker ta tillbaka den så får jag inte det utan de fortsätter glo på ett sjukt obehagligt sätt och ger mig komplimanger och jag blir sjukt obekväm för de beter sig riktigt läbbigt. Jag försöker ta min tändare men han verkligen håller i den och de börjar fråga om mitt nummer och de fortsätter ge komplimanger och hela kalaset samtidigt som de försöker hålla fast mig. Jag skakar på huvudet medan jag försöker ta tillbaka min tändare samtidigt som jag försöker hitta en lucka ut från the human ring. Tillslut lyckas jag smita och springer då in medan jag hör dom bakom mig stå och skrika.

Helt sjukt, mitt på Tele2's huvudkontors område liksom, så sjukt obehagligt. Usch!!

Ja, så det var min dag haha. Strax ska jag och boyfriend till Raw för en farväl-middag, vi är riktiga tofflar. Kommer sakna ihjäl oss när jag är borta fredag till söndag så då brukar vi göra något riktigt mysigt kvällen innan den andra ska iväg. Så vi hörs mer ikväll babes, puss!

Gillar

Kommentarer

kyou_dark
kyou_dark,
Gud va obehagligt! Nästa gång du ser såna människor så ärre bara att gå fort som fan därifrån, man vet aldrig vad de kan göra mot en :-O Åh sjukt fina bilder på dig förresten!puredopeness.se/
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229