THINGS THAT WE COULD DO

Min uppdatering just nu är ju katastrofal, herregud. Men till mitt försvar är mitt liv väldigt enformigt at the moment. Jag går på Halmstad-diet vilket är när man behöver bli så liten och snärt som möjligt på 4 veckor eftersom vi då ska till Halmstad och hälsa på min killes släkt. Sola, bada och festa på after beach står på schemat så mitt liv just nu ser ut såhär: Sova, träna, träna, träna, träna, logga kalorier i Lifesum och jobba. KUL, KUL!

Nej, men så kan det vara ibland. I helgen ska vi dock göra något kul, vi ska nämligen inreda balkongen!!!! Vi älskar ju vår balkong, kan inte förstå människor som bor i lägenhet UTAN balkong, dödsångest på den alltså. I alla fall, vi ska lägga trall, köpa en trävägg, nya, enorma krukor, massa blommor, ljus, blomlådor med odlingar och belysning. Kommer leva och dö där ute när detta är klart, det kommer att bli så fint. Jag är verkligen orimligt taggad och när vi ändå är på IKEA ska jag kolla på nya köksluckor och badrumsinredning. Dom som bodde i vår lägenhet innan oss köpte rubbet från IKEA och eftersom detta inte är vårat drömhem men ändå vårat hem i 2-3 år till så vill jag fräscha till det lite i alla fall. Smidigast är ju att bara byta fasaden på allt känner jag.

Eftersom det ska regna på lördag kan vi inte dona med själva inredandet så vi åker nog in och kollar fotbollen med grabbarna, först tänkte vi göra det hemma men jag är nog sugen på att träffa boysen istället. Tycker bara att det blir så HIMLA TRIST stämning om Sverige inte vinner när man är på typ ett uteställe eller bar haha. Man vill liksom bli en blöt fläck och långsamt sippra ut därifrån för den deppiga stämningen går basically att fysiskt ta på.

Nej, nu ska jag äta mitt lunchägg och börja jobba igen. Tjenis.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229