They asked me if I do this every day I said often

Godmorgon mina älsklingar!

Förstår inte hur jag kan vara så pigg första veckan tillbaka efter semestern? I guess jag har vilat upp mig ordentligt under semestern, min boyie är helt tvärtom, helt död.

Idag är jag otroligt pepp på spinning, då och då får vi träna på SATS under en kort period via jobbet och då maxar jag alltid alla pass, på mitt gym finns inga pass nämligen, men vill inte ha SATS-kort heller. Så idag spinning och sen löper det på med minst ett pass om dagen haha, till och med onsdag. @amandasvard  kommer nämligen till Stockholm på tisdag men hon ska bo på sin loverboys landställe med honom (som för övrigt I got her, jag fixade nämligen ihop min bästa vän med min sambos bästa vän på midsommar, hur kung är jag?) men på torsdag nästa vecka ska vi ses och shoppa smink, fransar och hennes första LV-väska, wie! På fredag tar jag och babe halvdag och joinar dom på landet, helgen kickstartas med en sjujäkla kräftskiva på fredagen med bästa gänget. Resten av helgen ska vi hänga där, åka båt, äta mat, mysa och hänga. Can't wait! Men först vill jag ha denna helg, vi ska laga (läs min sambo ska laga) så himla mycket rolig och god mat hela helgen, är superpepp haha. Det blir en härlig tränings- och rehabhelg med massa film och mat med andra ord. ❤

Ska ni göra något kul i helgen?

Every brunette needs her blondie.

Vi brukar alltid säga att vi är exakt som Blair och Serena, inte bara på grund av hårfärgerna utan personligheterna. Mandy är för snäll för sitt eget bästa, lite hippie chic, väldigt kärlekskrank och tror på det goda i alla, precis som Serena. Jag är i många fall en riktig bitch, har extremt höga krav på mig själv, letar upp det onda i varje människa jag hittar och är inte alltid så himla snäll mot människor jag inte bryr mig om. Haha, precis som Blair.

Gillar

Kommentarer

amandasvard
amandasvard,
Haha min lilla Blair ❤️❤️❤️nouw.com/amandasvard
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229