THERE'S A DARK SIDE I VISIT EVERY DAY

Något "töntigt" som jag älskar är djupa och gärna mörka qoutes, förslagsvis på någon lite grådassig, melankolisk bild. Gosh golly, I live for them.

Jag är en ganska "mörk" person och dras, av oförklarliga anledningar, till saker som är mörka, smärtsamma och väldigt... djupa. Jag har i alla år skrivit väldigt mycket typ poesi, kortare texter och dylikt på en hemsida där jag flertalet gånger blivit veckans skribent (humble brag, YES!). Och nej, kommer aldrig berätta för någon vilken hemsida det är, jag är helt anonym där och det är exakt så jag vill ha det. Alla mina favoritfilmer är de av det mörkare slaget, jag tror jag älskar The Weeknd så mycket eftersom att deras texter är destruktiva, smärtsamma men också befriande. Samma sak med klassisk musik, man kan ta vilket klassisk eller instrumentalt stycke som helst och göra det till en tragisk kärlekshistoria eller whatever.

Jag kan browsa sådana här bilder dag in och dag ut, jag blir verkligen så oerhört inspirerad. Är ni likadana eller browsar ni hellre inspirational qoutes? Happy love qoutes? Tell me!

Gillar

Kommentarer

Sofi
Sofi,
Vad nyfiken jag blir.
Jag skriver också regelbundet och anonymt, allt ifrån poesi och längre men allt som oftast vardagsreflektioner av olika slag, eller att man måste levalitegrann. Jag blir otroligt nyfiken om det är samma sida vi skriver på, det skulle förvåna mig mycket även om jag läser in lite i det du skriver, men jag får ju leva i ovisshet 😉

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229