The weekend edition list

Det är fredag, du vill äta massa smaskigheter i soffan, vad blir det? Oj, antingen en krämig ceasar eller någon av Chrilles paradpastor följt av chips och dip och godis. Nu skulle jag aldrig äta såhär (alltihop på samma gång) om jag inte var brutalt bakis men man får väl drömma ;)

En riktigt smarrig anniversary dinner förra året.

Hur laddar du upp inför en riktigt partykväll? Jag börjar med en lång sovmorgon följt av en enkel frukost innan det bär av till gymmet för ett rejält cardio-pass. Sedan skulle jag nog bara mysa runt hemma, prova kläder och 2-3 timmar innan jag ska iväg så påbörjas make-up:en, håret and all that good stuff. Då sätter jag på min favoritmusik i badrummet, öppnar en flaska bubbel att smutta på medan och bara mår, det är bland det roligaste jag vet. Sedan vill jag gärna äta middag med dom man ska festa med, det blir så mycket trevligare. :) Mat måste man äta innan partaj, det är sen gammalt.

Girls night!


Är high heels worth the trouble or not? Gud ja, every day! Känner mig väldigt kort och osexig i platta skor.


Nämn en sak som du gör varje helg och som keeps you going
. Sovmorgon, kaffe i sängen, powerwalka på dagen och god mat. Att veta hela veckan att man ska få äta pasta på lördag kan ju hålla vem som helst flytande ;)


Det är söndagmorgon och det verkar inte bättre än att du drack din egen kroppsvikt gånger 5 i alkohol kvällen innan, hur går du vidare? Jag går upp, tar 3 ipren och väntar tills de gjort sitt för jag mår så fruktansvärt illa annars att jag nästan kollapsar. Sedan äter jag FRUKOST haha, smörgåsar, kanske rester från kvällen innan eller något annat och sen blir det en lååång dusch. Därefter försöker jag ta mig till typ affären för att komma ut i friska luften men sen parkerar jag mig i soffan resten av dagen.

Weekend breakie

Du ska på middag/fest/diverse festlighet och du står framför spegeln redo att dra fram sminkväskan. Blir det oftast more is more eller less is more? Haha, du det är more is more men classy som gäller för mig. Gärna sotad ögonskugga, lösögonfransar, lockar and so on.


Du står I duschen och gör dig härlig och fräsch inför kvällen. Vilken låt skrållar du med till? Med handen på hjärtat. Jag tror att det är någon gammal goding, låtarna nedan är gamla älsklingar som aldrig blir dåliga :)


Hur ser din absoluta drömhelg ut? Alla regler out the window och låt fantasin flöda. Okej, here we go! Går alltid tidigt på fredagar till gymmet och springer. Efter det kommer man hem till Chrille som lagar god mat som vi äter framför en GRYM skräckis, kanske tar ett glas vin och går och lägger oss runt midnatt. En trevlig middag ute säger man inte heller nej till. Lördagen börjar med sovmorgon, kaffe i sängen och massa blåbär till frukost innan det blir spinning följt av en powerwalk. Efter det gör man absolut ingenting i några timmar alternativt går och brunchar/shoppar/ansiktsbehandling/frisören innan det är dags att göra i ordning sig för middag, antingen hemma med vänner/familj eller ute på restaurang. Sedan möter man upp sina tjejer, fixar sig ännu mer, pimplar bubbel och snackar skit innan man går ut och svänger sina lurviga. En lång förfest hemma som aldrig tar slut är också väldigt trevligt. På söndagen är man lite trött efter natten så en rejäl frukost i form nybakat bröd, massa pålägg, juice och yoghurt och sen en dusch innan man gosar ner sig framför en film i soffan (dagsfilmer är så mysigt). Sedan beger man sig ut på något ärende och för att handla en riktigt smarrig middag och sen fortsätter filmmaratonet och en mindre matfest innan det är tack och godnatt.


Det vankas lördagsbrunch, vad äter du allra helst? Hm, jag är ingen pannkaksmänniska som många andra föredrar däremot älskar jag nybakat bröd, frukt, yoghurt med granola och massa juice och en cappuchino. Perf!

Brunch på Mr. French är en favorit!

Slutligen, det är söndagkväll, vad känner du? Tyvärr har jag nog en gnutta söndagsångest, så tråkigt..

Gillar

Kommentarer

johannalouize
johannalouize,
Drömhelgen låter ju helt perfekt!nouw.com/johannalouize
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229