THE DREAM OF A CASTLE

Det finns ju nästan inget jag älskar så mycket som slott, herrgårdar, gods och dylikt och jag är en fanatisk läsare av Gods och Gårdar, ständigt på spaning efter inspiration.

Nu finns det ingen gård eller gods på våran karta för tillfället men om man fick drömma (vilket man får!) så drömmer jag om Hammartorp i Båven, vilket magiskt ställe. Jag skulle behålla stället i samma stil men med lite pampigare, lyxigare möbler eller vad säger ni? Det är extrema life goals att ha en rondell med en fontän på framsidan av sitt enorma, gula stenhus. Can't handle this haha.... Och biljardrummet? MAGI! Det är något så extremt lyxigt med ett elegant och old decor inrett biljardrum som nästan luktar inrökt från svunna tider där männen satt och diskuterade politik och krig över konjak och cigarr. När jag köper ett hus i framtiden ska vi ett "rökrum" för männen (dock med rökförbud i rummet hehe) och ett rum där kvinnorna sitter och skvallrar och äter bakelser och dricker champagne. Just like the good old days.

Ska vi beskåda Hammartorp och bli förälskade?

Annonsen hittar ni HÄR !

Gillar

Kommentarer

jennie
jennie,
MIn högsta dröm är ha så stor hall att jag möts av en stor fel bucket blommor på ett runt bord med mega trappor upp till övervåningen. Tomten ska vara så stor man behöver åka bil från grinden för spara på klackarna, pool, tjejrum för bakelser, inomhus pool, eget spa, you name it jag ääääälskar stort och lyxigt! Gärna poolhus och gårdshus för tjänstefolk!www.missjennie.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229