The Amityville Horror remake 2005

Kom nyss hem från gymmet, det blev 30 min löpning och 30 min crosstrainer och jag är heeelt slut nu! En hemmagjord laxsoppa står på spisen och puttrar och jag ska bara ta en dusch innan jag äter, så hungrig nu.

Igår såg vi The Amityville Horror, remaken från 2005. Jag älskar ju spöken och allt sådant där och är faktiskt ganska mottaglig för sådant, tyvärr kanske man får säga. Filmen är faktiskt based on a true story vilket jag älskar, det kittlar skönt i magen då. Ni kan googla Lutz family för att läsa om det om ni inte vågar se filmen. Den innehåller allt som jag älskar; Spökbarn, demoner och plötsliga skrik. Någon sådan film blir det dock inte ikväll när jag är själv haha, så tuff är jag inte ;) Igår när vi hade sett filmen (och det var mörkt ute) skrek boyie på skämt: DET STÅR NÅGON PÅ BALKONGEN! Vår balkong går längs med vardagsrummet och köket så när man sitter i soffan ser man rakt ut på balkongen. Eftersom vi bor högst upp så kan det bara vara något obehagligt som kan stå på vår balkong så gissa OM jag blev arg haha, medan han skrattade lömskt. Han tror inte på spöken men jag visa honom en vacker dag that bastard ;) 

Ska tvinga med mammi, Lasse och boyie till Engsö slott snart tänkte jag, när jag var liten åkte vi dit varje år vid min födelsedag för att det var min önskan. Det är ett hemsökt slott bort mot Enköping tror jag och jag går alltid innanför min låtsaspappas jacka och bölar av rädsla när vi är där. Älskar adrenalinkickar haha!!!

Nej, nu ska jag duscha, hörs sen älsklingar


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229