That glow

Jag vet att ni älskar när jag delar med mig av smink-tips och dylikt och jag har verkligen ett helt lager med hacks eftersom jag de senaste....10 åren provat ALLT inom skönhet och smink och det är mitt största intresse.

Jag ska verkligen försöka dela med mig av lite hacks då och då, ytligheter är ju faktiskt det jag kan allra bäst.

Idag tänkte jag tipsa om ett annorlunda sätt att använda highlighters på. Jag har ABH highlighter palett i färgern "That Glow", jag är inte jätte förtjust i att ha den på kindbenen då den är så himla.... rik på färg, jag vill ha skimmer inte ett extra lager färgat puder så säga. Däremot använder jag den varje dag som ögonskugga, den ingår i min go-to look liksom. Ja ni hörde rätt, den lyfter verkligen ögonen med sina starka pigment och shimmer. Jag använder den mörkbruna på ögonlocken, den ljusaste i ögonvrån och en blandning av de två beiga under ögonbrynen ner till kanten av den mörkbruna där jag blendar ihop dom så att det inte blir en markant kant. Jag passar inte i starka färger eller för mörka skuggor men jordnära färger med mycket shimmer gör sig väldigt bra på mig. Shimmer i allmänhet lyfter ögat mer än matta skuggor och gör att man ser både piggare och yngre ut, väldigt viktigt.

I ansiktet använder jag nästan uteslutande bara MAC's highlighters, har tre olika färger och de är helt underbara. Men mer om det en annan dag.

PS. Update dag 2 med Armani Luminous Silk foundation: Still loving it!!!!! Min hy ser helt smashing ut. Ögonfransar på bilden är Eylure nr. 101 stacked med Ardell Glamour fransar.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229