TBF

http://www.youtube.com/watch?v=VjhvJamwc78

Det får bli en liten throwback friday idag, hehe, så less på mina trötta hisselfies. Videon är från Rom, första gången jag var där februari 2008. Love at first sight så att säga. (Haha, orkar inte att jag har en profilbild där jag pussar mitt ex på min gamla youtube kanal som jag inte kommer in på.)

Sitter på jobbet och räknar ner minutrarna tills jag får springa till gymmet och bränna lite rum för fredagsmyset, sedan ska vi grilla middag på balkongen, ta ett glas amarone och bara må, mums. Får passa på att grilla innan hösten slaps you from the behind liksom.

Hur mår ni idag? Ska ni trycka godis och chips ikväll eller blir det ett stadigt tag runt flaskan? (Haha, låter som att mina läsare är antingen godisnarkomaner eller alkoholister, you get the sarcasm right?)

Nej, slut på rasten. På med Celine Dion på max i lurarna (Ja, det är en Celine Dion dag idag) och jobba vidare.

Räknar även ner tills jag och dessa två bönorna ska iväg på lite tradionellt höstäventyr om några månader. Bilden är från en Eric Saade spelning i Eskilstuna för ungefär ett år sedan. På sista bilden sitter jag och min kusin och vaktar våra platser längst fram mot scen i typ 40-graders värme. Hängivna Saade fans ;)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229