TANT RÅBIFF

Good day people!

Hur mår ni? Jag mår bra förutom den bisarra kylan och halkan, blä. Var ute på lunchen för att hämta paket och köpa en väst till M och herregud, det stack i hela kroppen av kyla. Sen är väl inte jag tjejen som klär sig i väderdugliga kläder (mm strumpbyxor, klackar och kappa he he) men jag vägrar se ut som en hobo bara för att vädret är knasigt. Nej på den!

Idag ska jag möta upp Macke och Lasse vid halv fem och äta tidig middag innan vinprovningen ikväll. Jag tror att det blir en snabb middag på Primo Ciao Ciao, eller jag hoppas det. Jag har varit sugen på råbiff i flera dagar nu och det finns där, come to mama!
Sen ska vi prova franska viner och ostar på Wasahof. Jag och C var på ett ställe i Gamla stan och körde en amarone-provning i söndags men jag gillar faktiskt Wasahofs bättre, det är inte lika långdragna. En väldigt trevlig kväll väntar mig med andra ord.

Jag provade råbiff för första gången i november förra året och blev helt hooked, ÄLSKAR DET! Med pommes och ett glas vin till, nej nu snackar vi grejer.

Gillar

Kommentarer

K.13
K.13,
Japp keep on eating meat. Jag är lite mullig och skiter i levande varelser. Det är gott i min mage 🤢
Johannagrahn
Johannagrahn,
Sorry, hade helt missat din totalt meningslösa kommentar. Jag vet inte hur din kroppsbyggnad ser ut men du är tydligen ouppfostrad och skiter i vad du säger till andra levande varelser. Hoppas din mamma är nöjd över det värdelösa jobbet hon gjorde 😉nouw.com/johannagrahn
Di
Di,
Shit vad onödigt formulerat.
1. Hon gör vad hon vill.
2. Vem fan kallar du mullig?
3. Varför hänger du här inne om du obviously inte gillar personen?
Johannagrahn
Johannagrahn,
Haha, gud hade helt missat den kommentaren! Gud, dessa tragiska stalkers som ska kommentera heeela tiden. Znarknouw.com/johannagrahn
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229