Take good care of my baby

God förmiddag vänner!

Jag har försökt lägga upp ett inlägg typ varje dag den senaste veckan men jag blir inte nöjd med någonting, jag är väldigt petig med vad jag är bekväm med att dela med mig av nu för tiden, consider the personal days long gone så att säga haha.

Den senaste veckan har bestått av det vanliga; städa, laga mat och ett relativt lyckad försök till en re-decoration hemma. Vill byta ut alla vita möbler mot mörk bets/valnöt som ni kanske kommer ihåg att jag skrev om för ett tag sedan. Men sedan har det inte blivit av för att jag vill gärna byta ut allt på en och samma gång och 100 tusen lägger jag hellre på sommarnöjen än möbler så att säga. Men ikväll tror jag att jag börjar med att beställa ett nytt soffbord, vårat nuvarande bord är dels vitt och har dels en glasskiva som jag kan putsa dagarna i ända utan att bli nöjd så den måste bytas ut om jag vill ha någon fritid förutom att putsa glas.

Så i brist på annat få ni några bilder från midsommar, trots att jag gick och la mig vid midnatt och inte snapsade så var återhämtningsperioden absurd haha, gud vad trött jag varit.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229