Taco sunday

Idag var det tacosöndag och det är banne mig den bästa typen av söndagar ❤️ Chrille är dock så sur för att jag har blivit ”konstig” igen och undviker kött haha, han var så glad när jag släppte hel-vego stilen för 1,5 år sedan.

I övrigt har vi fikat med pappa, hans tjej, min lillebror och svägerska, vi pratade om ormar som flyger, Svea ordens 225-års jubileum (det kommer att vara en bal på ett slott utanför Stockholm med övernattning, jag är så obeskrivligt taggad!!!) och resor vi gjort på sistonde.

Ikväll såg vi en helt ny film på Netflix som heter Open house, se den om ni älskar spännande, läskiga filmer, den var riktigt bra. Det finns någon liknande svensk bok som jag läste för ett par år sedan, kommer inte ihåg vad den heter men det var några som skulle sälja sitt hus, hade visning och någon stannade kvar... Dun dun duun. Vet ni vilken bok jag menar och gillade den kommer ni att älska denna film 🤓

Nu är det dags att sova och jag ser väldigt mycket fram emot nästa vecka. Har bara två saker planerade och det är en nageltid på torsdag och vin och gossip-maraton med Marie hemma hos mig på fredag, dock är oplanerade veckor nog det bästa jag vet. Ibland (läs oftast 😂) vill man faktiskt inte göra något annat än att gå runt i mjukisbyxor och mysa.

Och så här hittar man oftast mig i soffan, sovandes på Chrille haha. Han måste ha tusen sådana här bilder på mig, han har verkligen en trött tjej och tar alltid kort på mig så fort jag sover.

Gillar

Kommentarer

Marie
Marie ,

Så taggad på vår vinkväll på fredag! 😃 Kul med filmtips också, det blir en film för mig att damma av i veckan. 😊🙏🏽

www.mariesliv.se
Johannagrahn
Johannagrahn,

Jaaaag med! ☺️☺️☺️ Ja, jag tänkte faktiskt på dig, se den 😃❤️

nouw.com/johannagrahn
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229