Synd om mäj

Godmorgon osv. Igår fick jag brännande feber när vi skulle sova, Chrille la sig nästan i soffan för att det var så varmt i sängen. Så idag ligger jag i sängen och tycker väldigt synd om mig själv, är helt slut efter att jag låg uppe hela natten och hallucinerade och tänkte. Det är något jag velat göra nu i flera år och det är att sluta dricka alkohol helt och hållet. Jag har tänkt göra det så många gånger men sedan faller jag för grupptrycket och sen snurrar det på så helg efter helg. Men nu har jag bestämt mig, från och med idag ska jag inte dricka alkohol på minst ett år för att verkligen känna efter vilka fördelar det har för mig.

Problemet för mig är att jag blir så otroligt deppig och ledsen i 3-4 dagar efter då jag är, som jag berättat om tidigare, väldigt osocial. Jag behöver vara ensam för att kunna tanka energi och allt socialt umgänge dränerar mig. När jag har druckit ett glas vin tror min hjärna att jag är jättesocial och jag tömmar alla lyckliga känslor-konton vilket gör att jag är helt slut och deppig i flera dagar efter tills jag tankat fullt igen. Det är något som jag bara får acceptera att jag är så här och det är inget fel med det.

Jag är faktiskt nervös eftersom jag vill, mer än något annat, bara inte ha alkohol som en del av mitt liv. Jag kan helt ärligt säga att jag hatar alkohol mer än mycket annat.

Nej, nu ska jag se om jag kan lyckas lära Chrille att göra min islatte till mig, han fick stanna hemma halva dagen för att tvätta eftersom jag inte är fit for that idag och ingen av oss hade några rena underkläder kvar haha. Är brutalt orolig för vad jag ska äta för middag då jag absolut inte fixar att gå till affären och Chrille måste till jobbet under eftermiddagen :( Hjälp määäj haha!

Gillar

Kommentarer

anemonecallman
anemonecallman,
neej krya!!!🙏❤️nouw.com/anemonecallman
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229