Svar på två frågor

Fick två intressanta frågor av er; varför jag inte vill ha barn samt hur jag ser på min kropp.

1. Jag har vetat sedan jag var väldigt ung att jag aldrig någonsin kommer att skaffa barn, i flera år alltså. Anledningen är väldigt simpel; det finns en väldigt stor risk att mina barn får några speciella sjukdomar som funnits i min närmaste omgivning nästan hela mitt liv och jag anser att det är psykisk misshandel att skapa en annan människa och veta att det här barnet har en fifty fifty chans på att få ett väldigt jobbigt liv. DÄRFÖR kommer jag aldrig skaffa barn, oavsett om jag skulle ändra mig och faktiskt vara sugen på ett barn kommer jag aldrig själv skapa ett barn med mina gener. Punkt slut. Då adopterar jag hellre ett barn som redan finns och behöver räddas. Våran värld är hemsk, jag vill inte skapa fler människor till den misären. Jag är som sagt inte rädd för att säga vad jag tycker och tänker så tror jag och min kille kom in på den frågan ganska tidigt. Då sa jag som det var och passar det inte så finns det en hel drös andra tjejer där ute som vill leka baby maskin. Som tur var så vill han inte heller ha barn, tror att vi båda förlikat oss med ett liv med hund och resor helt barnfritt.

2. Hur jag ser på min kropp? Ja ni, just nu har vi ett tredje världskrig. Jag drabbades av det här fenomenet sambokilon när jag och killen blev tillsammans, jag har alltså gått upp ganska mycket i vikt.
Så just nu så tycker jag att det är sjuuuukt jobbigt att klä på mig varje dag (det är fruktansvärt, kvävs inombords varje gång), vi ska inte ens tala om att visa sig i bikini in public och jag ser mig själv i spegeln med ren och skär avsky.

Jag veeet att detta är gamla ätstörningsmonster som kommer tillbaka ibland men det som triggade det var när mina gamla kläder blev alldeles för tajjta. Jag vill bara kunna ha dom igen, då är jag nöjd. Så, jag märker ju att träningen tar men när semestern och kräftskivorna är slut blir det en vit period med hård träning. Har inte varit så här obekväm med mig själv på flera år och det går ut över hela mitt liv. Ibland är jag så arg och äcklad av min kropp att det förstör flera dagar för mig och killen blir nedstämd när jag går runt och är flyförbannad PÅ MIG SJÄLV. Haha ja ni, logiken är på topp.

Nu är det läggdags, love you guys!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229