Svar på frågestund del 2

Emma L: Hur många Louis Vuitton väskor har du och var har du köpt dom? Jag vill köpa min första, har du något tips om vilken jag ska köpa? 😊

Svar: Jag har tre stycken, en Pochette i damier azur, en Neverfull damier Ebene och en Speedy i damier ebene. Jag har köpt Speedyn och Pochetten i Stockholm, Neverfull fick jag i födelsedagspresent och fick välja direkt från butiken i Rom. Jag skulle faktiskt inte satsa på en Louis Vuitton längre, i alla fall inte med mönster, helt enfärgad då. Börjar känna att monogram och mönster är så last year och har själv spanat in en enfärgad från ett annat märke jag ska köpa.

K: Var shoppar du helst? Hur äter du under en dag? Har du extensions? Älskar din blogg 😊

Svar: Jag shoppar helst på nätet, oftast blir det Boozt eller Zalando men jag drar gärna några vändor på NK, Kicks, Zara och Sephora. Jag skrev ett inlägg om det . Aldrig haft extensions och kommer aldrig ha :)

Stina: Vad skulle du ge för råd till en gravt överviktig person (fetma) som vill gå ner i vikt?

Vad ser du för fördelar och nackdelar med att vara singel respektive sambo/gift?

Svar: Jag skulle säga att dels gå till botten med varför du är överviktig, för en matdagbok så du kan se om du småäter, äter för mycket eller om det kan vara något annat? När du vet det så ändra ditt beteende cold turkey, jag tror inte på massa fjanterier. Börja med att dra ner kalorierna lite, beroende på hur du äter idag. Sen drar du ner mer och mer varje månad tills du ligger på en mängd som är lite under vad du bör äta för det är då man tappar. Ju mer du tappar desto lättare kommer det att bli att tex. börja promenera men i slutändan handlar allt om maten. Skaffa en dagbok där du skriver vad du känner när du vill äta fast inte ska, kolla på bilder på dig själv när du vägde mindre eller personer med din drömkropp. Drick en kopp kaffe, vad som helst men det handlar om självdisciplin och det är bara att öva öva öva och att INTE GE UPP, även om det tar för jävla lång tid. Som sagt, rätt kalorimängd är key till viktminskning, punkt.

Jag är sambo, inte gift än och för mig är det väl ingen skillnad förutom att jag har en person som är mitt allt. Någon som älskar mig när jag känner mig ful, som hittar på hyss med mig, som jag kan äta, långa middagar med och åka på resor med tvärs över hela världen. Som låter mig sova på hans arm fast han tappar känseln i den varje natt haha. Men jag har inte heller något problem med att vara singel, jag är ingen förhållandetjej alls, jag måste älska min partner extremt mycket för att jag ska kunna stanna i ett förhållande och det gör jag verkligen. Är man singel lever man ju typ samma liv fast man sover själv, äter fler middagar med vänner, reser mer med vänner och hittar på mer hyss med sina vänner. Det handlar om att hitta en balans där ett förhållande med någon man älskar är något man vill ha för det berikar ens liv inte något man MÅSTE ha för att vara lycklig. Skulle jag bli singel igen skulle det självklart vara hemskt för jag måste leva utan Chrille men jag skulle inte vara stressad att hitta någon ny, jag trivs super med att vara själv och resten löser sig.


Monika: Vad lyssnar du på för musik? Har du några bra spellistor?
Tips på podcasts?
Favoritserier och filmer?
Var gick du grundskolan och högstadiet? Hade du bra betyg, var du en slappis eller pluggis?
Hur ser en perfekt fredagkväl ut för dig i detalj?
Favoritrestaurant, bar, fik, klubb?

Svar: Jag är väldigt varierande i min musik men just nu kör jag dessa listor på repeat.

Fall3

Vogue

Chanel

Edith Piaf

Mina favoritpodcasts är: P3 dokumentär, Stiljournalen, Säker stil, Svenska mordhistorier, Creepy poden, Paranormalia, All things awful, Pod royal, Rättegångspodden, Spår, Mordpoden, The generation why podcast, The no sleep podcast och Död mans pod. Haha, jag älskar podar!

Jag älskar Vänner, Gossip Girl, DESPERATE HOUSEWIVES (min absoluta favorit!) The big bang theory och The walking dead! Mina absoluta favoritfilmer är Black Swan, Marie Antoinette, Breakfast at Tiffany's och Charade :)

Jag gick i först Backluraskolan och sen Trollbodaskolan innan vi flyttade till Uppsala i 3 år där jag gick i gymnasiet Celsiusskolan.

Oj, måste nog säga att jag går till gymmet direkt efter jobbet, kommer hem och duschar. När jag kommer ut från duschen står BF och lagar maten jag önskat och sen kollar vi skräckisar hela kvällen och äter chips. Får jag äta god mat, mysa med min karl och gå och lägga mig vid 23-00 är jag a very happy camper.

Min favoritrestaurant är nog Fondueboden eller Sjöpaviljongen. Favoritbar vet jag inte men man brukar hamna på Escalier eller Sturehof. Favoritfik är Wienercafeet och klubb har jag ingen anning, inte varit ute på 100 år haha.


Erika: Vad jobbar du som och vad tjänar du i månaden? Hur ser du på din framtid rent karriärmässigt? Varför vill du inte ha barn?

Svar: Jag jobbar som leveransplanerare på Tele2's leveransavdelning av RAM-avtal. Jag har ansvar för många olika små områden och spenderar mina dagar med att mejla med återförsäljare, internt och i vissa fall kunder. Vi levereras DNS, fasta linor och mobiltelefoni. Många tror att jag jobbar med kundservice men det har jag inte gjort på snart 2,5 år. Vad jag tjänar vill jag inte skriva ut här och samma med mina karriräsplaner men kan säga så mycket att jag inte sitter fast på ett kontor då :)

Jag vill inte ha barn för att jag inte vill ha barn. Haha, jag kan fråga andra som vill ha barn, Varför vill du ha barn? För mig är det same same. Nej men jag har ingen längtan efter barn överhuvudtaget, jag tycker att det är själviskt att sätta barn till denna värld och jag och min kille anser att livet handlar om att äta, resa, bara vara vi och inte anpassa oss efter någon annan. Jag har skrivit ett långt inlägg om det HÄR!


V: Du verkar rätt trött på ditt jobb. Har du funderat på att börja plugga så du kan skaffa bättre jobb som kräver högre utbildning?

Svar: Jag tror inte på att utbildning är vägen till mitt drömjobb, det finns så många andra sätt att få en karriär idag och jag dör hellre än att plugga i 3-5 år och sen jobba på ett kontor eller dylikt. Det är inte vad jag vill men jag har en plan jag aktivt jobbar mot för att inom kort kunna jobba med vad jag vill jobba med.


Angelica: - Ser du din framtid i Stockholm eller i en annan stad/ett annat land?
- Om du fick ett land att bo i resten av ditt liv vad skulle det vara och varför? (Du får inte välja Svergie)
- Trivs du bra med hur ditt liv ser ut idag eller skulle du vilja ändra något? Vad i sådan fall?
- Vad gör dig lycklig?
- Vem är ditt frikort? 😁

Svar: - Ja, de närmaste åren men sen måste jag flytta till Paris, eventuellt Rom.

- Frankrike, Paris. Jag vet inte, jag har bara en absurd dragning dit och har velat bo där i så många år.

- Jag trivs bra, förutom att jag bor i Sverige och kanske att jag inte har nått fram till där jag vill vara karriärsmässigt, läs mer ovan :)

- Min boyfriend, mina vänner, min familj, äta pasta och sova.

- Haha, vi har faktiskt inga frikort, jag tycker nästan inga kändisar är snygga förutom Christian Bale så om jag fick ta ett frikort såhär på rak arm blir det Christian Bale men enbart i Batman eller American Psycho. Och självklart Brad Kroenig, han är så himla himla snygg haha.

Gillar

Kommentarer

Stina
Stina,
Spana in childfree på reddit, där hittar du nog likasinnade 😊
Malin
Malin,
Kika gärna in min blogg som jag precis startat upp igen.
Skriver om allt möjligt, just nu vill jag ha tips på massor med bra serier 😊
http://nouw.se/nightmare
nouw.se/nightmare
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229