Svar på frågestund del 1

Ellen R - vilka podcast lyssnar du på? 😊

Svar: Jag är väldigt kräsen när det kommer till podcasts då jag inte står ut med att lyssna på människor som bara babblar. Jag älskar dock mord- och brottspoddar och historiepoddar så det utgör väl 99% av de jag lyssnar på haha. De jag följer slaviskt är Generation why, Stiljournalen, Paranormalia, Svenska mordhistorier, P3 dokumentär, Creepypodden (som dock var bättre förr), Mordpodden, En mörk historia, Död mans pod, P3 Historia, Rättegångspodden, Spår, Vetenskapsradion Historia och Spöktimmen (som jag tycker är lite lame då jag för det mesta kan mer än podpersonerna men det är ändå underhållande att lyssna på).

Lollo - 1. om du fick önska fritt, hur skulle ditt liv se ut då? 2. dina 5 mest spelade spellistor på spotify? 3. vem är mest romantisk i ditt förhållande hehe?

Svar: 1. Oj, ja du. Jag skulle definitivt bo i ett stort hus långt från stan med två hundar och en mindre kaninfarm (hehe) med min kille. Jag skulle jobba med mitt egna företag som var baserad på Sociala medier och rörde de frågor jag brinner för; Skönhet, djurrätt och hälsa. Jag vill faktiskt inte bo utomlands då jag värdesätter min familj och släkt så otroligt högt och jag vill träffa dom så ofta jag bara kan, gärna varje vecka :) Det är nog hur jag verkligen skulle vilja leva mitt liv vilket är ganska långt ifrån hur mitt liv ser ut idag...

2. Hm, det jag lyssnar mest på är nog dessa: Country kind of love, This is Rascal Flatts, This is Keith Urban, Corn makes Whiskey och min The Weeknd lista. Dom lyssnar jag nog på allra mest alltså dagligen eller minst en gång i veckan.

3. Haha, det är Chrille. Jag är obotligt oromantisk och nu för tiden är det han som står för planeringen av anniversarys och alla hjärtans dag osv.

Saga - kan du inte skriva kort vad du jobbar med? har du pluggat något?

Svar: Jag varken ska eller får koppla ihop denna blogg med mitt arbete men kort och gott jobbar jag med migrationsfrågor på Deloitte. Jag har gått ut gymnasiet givetvis och sedan har jag läst lite matte och affärsutveckling och ledarskap efter det.

Anna: - Hur skulle du beskriva dig själv med 5 ord? Hur tror du att ändra skulle beskriva dig?

Hatar denna fråga haha... Men okej, jag skulle beskriva mig själv såhär: Impulsiv, stort hjärta, envis, perfektionist och jävligt rolig haha. Min familj, kompisar och kille skulle nog säga: Väldigt rolig, omtänksam, impulsiv (aka. crazy), snäll och stort hjärta :) Folk som jag inte känner till 110% säger nog: Har känt henne i 3 månader men hon har bara sagt tre ord så pretty much Who dis? (Hahahah)

Emma S - Varför var förra året det värsta i ditt liv? Förlåt för känslig fråga men blir ju orolig och (tyvärr) nyfiken ❤️

Svar: Ja du, det som hände var att en person jag känt hela mitt liv blev brutalt mördad. Har varken kunnat eller velat skriva mer pga. rättsprocesser och dylikt men ja, det var nog det vidrigaste jag och alla inblandade någonsin varit med om och om jag ska vara helt ärligt kände vi oss alla väldigt ensamma för att folk kan inte riktigt förstå hur det är att gå igenom en sådan sak. Jag har förlorat många de senaste åren men då pga. hög ålder och det är inte ens i närheten av samma sak. Mer än så vill jag inte skriva om det men vi mår alla lite, lite bättre nu även om det aldrig någonsin kommer att bli bra.

Nellie - Wiho vad kul! Vilken är din bästa resa och varför? 😊 samt vilka hårfärger har du haft genom livet? Gärna bildbevis

Svar: Haha, svår fråga.... Det var nog resan till London förra året med min kille. Vi hade så sjukt kul och jag älskar verkligen London. Eller resan till Dominikanska republiken med Chrille 2016, den var så härlig. Jag har haft jättemörkbrunt hår (nu) min naturliga hårfärg som är någon nyans ljusare samt jätteslingat men då var det typ gult så den perioden varade bara någon månad. Lite slingor i perioder har jag haft så det har varit gyllenbrunt typ. Har alla bilder på min gamla dator som inte startar så tyvärr, no pics :(

Lovis - Vad är dina bästa tips för att hålla ihop en relation med sin partner? Du och Chrille verkar ha en sån fin relation och lyckats hålla ihop ett bra tag i en värld full av otrohet och skilsmässor hehe kram’

Svar: Haha när denna fråga ställdes gick jag och Chrille igenom en megakris så jag ba jahaapp, den ska bli la sköj att svara på. Men nu är allt lugnt så jag kanske är en expert på detta haha? Men ja, finns väl inga knep utan grunden är den viktigaste och det är att båda två vill vara med varandra till 110% annars är det bara att skita i det. Och att vara rak och ärlig, jag kan inte hålla inne något överhuvudtaget utan tycker jag något så vet Chrille om det med besked och det kan vara allt ifrån att jag tvekar på vår framtid till att han ställer in disken fel. Han känner alltid exakt samma sak för mig dvs. 110% kärlek så det enda han behöver vara öppen med är att jag typ är jävligt högljudd och är lite för energisk ibland haha. Han tror alltid att vi kommer att kunna lösa allting tillsammans vilket är så fint. Vill dock poängtera att jag inte tvekar på oss i sig utan på de facto är att vi är så olika men vi har lyckats lösa allt every single time hitills och jag kan fan inte leva utan honom haha, sorry not sorry.

Om vi säger såhär, efter en vecka dejtande sa jag följande till Chrille utan att tycka att det var det minsta konstigt: Om inte du känner redan nu att du vill gifta dig med mig så kan du gå för då slösar vi bara varandras tid. Haha, i efterhand har han sagt att han tyckte att jag var såååå crazy i början med min ärlighet och totala avsaknad av filter men det gjorde honom väldigt intresserad också cause crazy is fascinerande liksom. Men det kanske är på grund av det vi har lyckats ta oss igenom så fruktansvärt många kriser, vi har absolut inte haft det lätt men som jag skrev så kan vi inte leva utan varandra (tro mig, vi har försökt) så vi har inte så mycket val. Så ärlighet, 110% villkorslös kärlek och vilja är väl "key".

Så där ja, del 2 kommer as soon as possible men vågar inte lova ett datum hehe.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229