Svar på frågestund del 1

Evelina: Hur träffades du och din kille? 😊 Hur ser ni på framtiden. Ni verkar så kära och gulliga.

Svar: Tack, vi är ganska gulliga hehe. Vi träffades på jobbet, började i samma utbildningsgrupp men han var inte helt tillgänglig då så efter en del övertalning (och efter att han kysste mig i kopiatorrummet hux flux) så började vi dejta lite. Men sen hände stuff så vi hördes inte på flera månader (mellan maj och augusti tror jag) men jobbade 5 meter ifrån varandra, jag var dökär och olycklig. Men sen i början av augusti började han ta kontakt igen och efter någon dag fick jag ett SMS om att det var mig han ville ha. Jag nappade direkt såklart och sen dess har det varit vi. Vi kommer självklart att gifta oss, vi vet inte när dock och skaffa en vovve om många år men annars vill vi vara fria och leva loppan.


Linn: Jag vet inte om den här frågan är för personlig och då är det bara att du raderar den. Vad har du gjort för skönhetsingrepp? Jag tänker allt från operationer till botox och kemisk peeling typ. Vad unnar du dig för behandlingar regelbundet?
Jag är en riktig skönhetsnörd och har nu helt snöat in på injektioner men jag är lite rädd för att det ska se onaturligt ut.

Svar: Ingen fara, jag har skrivit om mina ingrepp förut :) Jag har opererat brösten två gånger, första gången när jag var 18 och andra gången när jag var 22 för att mitt ena inlägg sprack. Dock ska jag göra om dom inom kort igen och då minska implantaten från 550 gram till max 300 gram. För 4 år sedan gjorde jag läpparna med restylane några gånger under cirka ett år men nu är det... 3,5 år sedan sist så jag har inget kvar och har inga planer på att fylla på, jag har jävligt snygga läppar naturligt. Kemisk peeling vill jag rpova men är så rädd om mitt ansikte att jag inte orkat researcha vem men ska gå till för att inte se ut som Samatha i SATC hehe. Jag gör naglarna en gång i månaden, förstärker med akryl och slingar håret varannan eller var tredje månad, inget annat. :)

Linn: Jag får känslan av att du inte trivs på jobbet, vad skulle du vilja göra istället? Har din bf börjat plugga?

Svar: Jag trivs och det är ett bra jobb men det är inte inom det området eller med de arbetsuppgifter jag slutligen vill jobba med, jag är ju så duktig på annat som inte har något att göra med telekombranschen men det tar ett tag komma dit och tillsvidare trivs jag bra här :) Nej, han vet inte om han vill bli pilot just nu längre, han kanske vill göra annat innan det.

Tara: Vilka är dina bästa vänner? Du nämner några få ganska ofta, hur träffades ni? Hur ser du på vänskap? Har du några tips hur man gör om man känner att man behöver rensa i sin bekantskapskrets? Kram tack för bästa bloggen

Svar: Jag har två bästa vänner och sen ett killgäng som vi brukar hänga med som består av min jämnåriga låtsasbror Marcus och hans sedan innan bästa vänner Phille och Wiken.

Mina bästa vänner är Amanda och Sara, benämns i bloggen som S och Mandy. Sara och jag har varit vänner i över 10 år, vi gick i samma gymnasieklass och gjorde alla hyss tillsammans under 3 år. Vi gör fortfarande hyss men de är av en mer mogen karaktär som att ta en AW eller gå på operan haha. Att jag kallar henne för S började som ett skämt när vi var 17 i bloggen för att vi skulle låtsas vara Blair och Serena, jag var självklart Blair och hon S. Sen har det bara hängt kvar.

Mandy raggade jag upp på Finest-tiden. Hon kommenterade i min blogg då och då och min mamma sa en gång "hon Amanda som kommenterar hela tiden verkar jättesnäll" Då började jag läsa Mandys blogg och på ett Finest award sprang vi på varandra för första gången och jag skrev upp henne och hennes kompis på Rose haha. Efter några månader föreslog jag att vi skulle festa nästa gång hon kom till Stockholm och sagt och gjort, det gjorde vi. Sen kom hon och bodde hos mig i Sthlm en helg och på den vägen är det. Förra året parade jag och BF ihop henne och min BF's bästa kompis så dom är a happy couple nu som förhoppningsvis flyttar till Sthlm snart (vilket var grundtanken med att para ihop dom, då Mandy bor i Borås/GBG) Mandy blogg hittar ni HÄR!

Jag är väääldigt kräsen med mina vänner och känner ganska direkt när det inte kommer funka och då brukar jag bara säga att du, detta håller inte och tack och hej eller så provocerar jag fram ett avslut från den andra personen när jag själv inte fixar att ta steget. Just nu är jag nöjd med min lilla, men underbara skara vänner och jag har försökt träffa nya vänner genom åren men ingen av dom har det funkat med, den ena har varit totalt respektlös mot mig och min tid och den andra har varit ofattbart lättkränkt. Mig går det knappt att kränka, jag har verkligen jättesvårt för att bry mig om vad andra tycker, det har absolut inte alltid varit så en jag har utvecklat den sidan på senare år. Vilket är väldigt skönt att inte behöva bry sig om precis allting hela tiden. Men därför är det viktigt att mina vänner också har självdistans och är allmänt sköna.

Gamla bilder på mig och S haha.

Övre bilden från typ 2007 och den undre minns jag ej året men tror det var i trean på engelskaresan i London.

Mandy och jag i somras och under är från vår första utekväll ihop where it all began haha.

Nedan är hela gänget nu senast på nyår.

Marie K: Vad är din 5-årsplan?

Har du något tips på något bra fransställe? De bra på mitt ställe har slutat så måste byta.

Ni hade planer tidigare på hund, blir det någon, i så fall, vilken ras? 😊

Vet att du tidigare nämnt att du aldrig vill ha barn (och anledning varför). Känner du fortfarande så och kommer du genomgå operation för att bli steril?

Varför har du plockat bort Facebook? 😟

Ska vi ses något snart? 😃

Kram från din gamla kompis Marie!

Svar: Men gud, har inte fattat att detta är du haha, HEEJ!

Min 5-årsplan är faktiskt top secret för alla :(

Har inget tips på fransställe, blev själv allergisk mot limmet för några år sedan och hon som jag gick hos har slutat.

Yes, vi ska skaffa hund om typ 10 år haha. Vi är båda beroende av att vara helt fria och med hund blir man väldigt låst.

Japp, vi vill fortfarande inte ha barn och jag kommer inom en snar framtid se till att jag inte kan råka bli gravid heller :)

Haha FB tog jag bort för 1,5 år sedan, jag gillar inte att vara så lätt att kontakta.

Men JAA, klart vi ska, vi kan instadirecta varandra :D

Puss!

Gillar

Kommentarer

amandasvard
amandasvard,
Haha älskar vår story ❤️nouw.com/amandasvard
Johannagrahn
Johannagrahn,
Haha an epic love story ❤️nouw.com/johannagrahn
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229