SVAR PÅ FRÅGESTUND

E: har du någon klimatångest? 😊

Svar: Ja, det är klart att det är jobbigt att det går åt pipsvängen med miljön men personligen så bidrar jag med väldigt lite dåligt. Jag reser inte jätteofta (är ingen stor resefantast to be honest), har inget körkort och ska inte skaffa barn. Visste ni att det absolut bästa man kan göra för miljön är att inte skaffa barn? Känner mig ganska klar i den frågan haha.

Jeanette:

- Vilka är dina favorit youtubers? Bloggare? Instagrammare?

- vad är ditt drömyrke? är du en så kallad karriärskvinna?
- vad tror du att du gör om 1 år?


Tack för bästa bloggen! 😃❤️

Svar: - Jag tittar inte så mycket på youtube, just nu är det bara Sophie Shohet och Margaux Dietz som jag faktiskt kollar på. Tycker att Margaux är så härlig men det är nog främst Arnold som drar mig dit, han är så rolig. Jag läser verkligen aldrig bloggar längre, det händer sporadiskt att jag tänker "Hmm, undra vad Forni har för sig nu för tiden" men annars följer jag inga direkt :( Mina favoritkonton på insta är: _alena_alena, the.la.way, olesya_malinskaya, rita.tesla, victoria_fox0001, dilettament, mimi.reed, andreahegard.

- Nej det är jag inte, eller inte på det sättet som man generellt ser det. Jag vill gärna ha min egna karriär men på ett lite annorlunda sätt.

- Jag hoppas att jag nått mitt första "karriärsmål", vi har precis köpt en ny lägenhet och jag har gått ner 15 kilo haha.

Johanna: Kul!!

-Vad har du för mål inför 2019, om du vill dela med dig av några stycken? 😃
-Har du någon förebild i livet som inspirerar dig? Gärna någon som är vid liv nu som man kan följa osv!
-Dina bästa tips på att hitta inspiration under en typiskt deppig, regnig vinterdag?

Svar: - Jag vill dels nå mitt första karriärsmål som är hemligt tills vidare hehe, men ni kommer få reda på det när jag väl är där. Jag vill köpa en ny lägenhet, var vet jag inte men något mycket större. Jag vill gå ner 15 kilo haha. Och jag vill ha en riktigt grym garderob.

- Hm, klyschigt nog brukar jag alltid tänka på vad min mamma skulle gjort i många situationer. Hon är absolut inte alltid rätt men hon vet sitt egna värde, vad hon vill och vad hon är värd och hon vågar framföra det på väldigt bra sätt. Jag brukar tänka att om hon kan göra något så kan jag, men hon är ju ingen man kan följa direkt. Annars så är det ytliga konton på instagram som tex. _alena_alena, the.la.way, olesya_malinskaya, rita.tesla, victoria_fox0001, dilettamenta, mimi.reed, andreahegard bla. Jag älskar även de brittiska damerna Kate och Meghan hehe.

- Gå igenom dina favoritkonton på instagram, se en inspirerande film (har sett Wolf of wall street about a million times hehe), jag brukar titta på repriser av Mad men pga. världens glammigaste serie och sedan brukar jag se om vissa videos av mina favoriter på youtube.

Linn: Jaaaa!

Hur ser din hudvårdsrutin ut?
Vart i Stockholm (eller hela landet) skulle du helst bo om pengar inte vore något hinder? I en herrgård vet vi ju redan 😉
Jag har frågat förut för länge sen men har en känsla av att tankarna nu finns - hur ser dina drömmars förlovningsring ut?
Jag saknar dina videos!

Svar: - Jag tvättar ansiktet med en olja från Estee Lauder två gånger och sedan tar jag en omgång med ett ansiktsvatten, just nu har jag ett från Lumene. Sedan applicerar jag serum (just nu ett A-vitamin serum och Cell repar night oil från Aurelia) följt av arganolja på kvällarna och Estee Lauders Antioxidant day crème. Och ögonkräm såklart, just nu har jag en från Vichy. Serum + ansiktskräm smörjer jag även in hals och bröst med, många som glömmer det.

- Hade nog bott en bit utanför Stockholm (vet inte exakt var) i en stor herrgård eller en paradvåning på Strandvägen :) Vill inte bo för långt från Stockholm då vi inte kommer att skaffa barn och därför vill ha nära stan för att roa oss.

- Alltså jag drömmer verkligen inte om att gifta mig, det är klart att det vore kul men just nu är det av noll intresse. Vi har andra, mycket roligare saker att sysselsätta oss med och vi har redan pratat så mycket om detta att vi vet att vi vill gifta oss med varandra men inte just nu. Men om vi förlovar oss så vill jag en en enkel ring i gult guld med en liten, klar diamant på. Kärlek ska inte representeras i pengar i form av överdådiga smycken, jag har sagt att han hellre ska köpa mig ett par diamantörhängen som han tycker jag skulle vara vacker i, mycket trevligare. Kärlek hör hemma i hjärtat, inte i plånboken :)

- Ska börja vloga igen redan denna vecka :D

Hej:

1. Varför ska ni bo hos din killes mamma om ni har en lägenhet? :S
2. Det är många kompisar som man sett genom åren som du inte pratar om längre eller följer på instagram längre, varför?
3. Växte du upp fattigt eller rikt? Visst var det dina föräldrar som köpte din lägenhet till dig?

Svar: 1. För att vem vill inte bo framför det kungliga slottet? Vi kommer bokstavligen kunna skåla med kungen á la distance på fredagarna, det blir inte bättre än så för denna rojalist. Och det är trevligt att bo i hus och framför allt där ute där det är så svårt att köpa hus. Vi flyttar hem igen när dom är hemma från sin jorden runt resa ;)

2. Jag är kräsen, så enkelt är det. Jag klarar inte av mjäkiga människor med väldigt lite go och power i sig och när bristen av dessa egenskaper drivit mig till vansinne en gång för alla känner jag att nu får det vara bra. Jag är egoistisk och självisk och jag klarar inte av människor som är på ett visst sätt, jag har inga problem med att säga det. Man gör slut med killar, man säljer sin lägenhet och man gör sig av med människor som inte passar in i ens liv. Nothing more, nothing less haha.

3. Alltså, vad är det för fråga och framför allt: Vad ska du göra med svaret haha? Aja, jag växte inte upp fattigt i alla fall men trots att jag hade en väldigt priviligerad uppväxt är jag inte på något sätt bortskämd idag utan jobbar själv för mina egna pengar. Ja, min lägenhet fick jag av mina föräldrar.

Sofie:

First of all; tack för bästa bloggen! Älskar att klicka in här varje dag 😊 min fråga är vad du tycker om att träffa nya människor? Alltid roligt eller jobbigt ibland? Som att gå på en fest där du endast känner ett fåtal personer. puss och kram!

Svar: Jag tycker att det är kul om det är få människor. Är det fler än 4-5 stycken blir jag väldigt tyst och tillbakadragen men är det färre än så tycker jag att det är väldigt spännande :) Om jag går på en fest där jag bara känner några stycken så hänger jag bara med dom haha, efterhängsen kompis :(

Sandra: För en tid sedan var du vegetarian och beslutsam om att sluta dricka alkohol, vad gjorde att du började äta kött och nu dricker ofta?

Kommer du och din sambo satsa på att försöka få bloggen större eller kommer ni börja arbeta inom en helt annan bransch än bloggvärlden? Tänker på att du nämnt att ni ska starta eget.

Svar: Ja, jag ändrade mig helt enkelt. Finns ingen speciell eftertanke bakom det utan vill jag äta kött så gör jag det och vill jag bara dricka vatten så gör jag det. Jag kan vara ganska ombytlig men det är för att jag har en tendens att ändra min åsikt från en dag till en annan haha, inget jag kommer sticka under stolen med.

Vår affärsplan har inget med bloggar att göra utan är en helt annan sak online men självklart hade det varit en dröm att även få jobba med sociala medier.

M: Har du gjort botox eller fillers?

Svar: Jag gjorde läpparna för sex år sedan sist så allt material från det är borta nu, tycker att mina läppar är bra som dom är :) Botox gjorde jag i argrynkan i våras då jag kisar mycket när solen är framme och det lämnar "rynkor" i sminket. Dom försvinner när jag tvättar av sminket varje kväll men jag störde mig så mycket på dom under dagen att jag var tvungen att göra botox för att få lite lugn och ro i hjärnan haha. Har inte fyllt på sedan dess men kommer definitivt göra det nästa år när det börjar bli ljusare igen. Men inget annat.

Gillar

Kommentarer

Elli
Elli,
Kul med frågestund och dina svar! jag vill ha barn men tror inte jag kommer kunna skaffa det pga klimathotet tyvärr 😟. också viktigt att tänka på är att det främsta vi i Sverige behöver dra ned på är varken flygande eller bilkörande utan konsumtionen. det är det absolut mest kritiska att vi svenskar shoppar så otroligt mycket. mitt nyårslöfte är att under 2019 endast handla second hand. kommer vara svårt men ser inget annat alternativ.
Johannagrahn
Johannagrahn,
Så är det verkligen! Dock tänker jag inte beröva mig själv på den glädjen, någon glädje måste man få ha i livet känner jag hehe.nouw.com/johannagrahn
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229