SVAR PÅ FRÅGESTUND

Emma: Har du och ditt ex försökt igen sedan ni gjorde slut?

Svar: Haha nej, den dagen kommer aldrig att komma. Jag säger inte det på ett elakt sätt eller så utan menar bara att vi inte ska vara ett par. Har svårt att förstå att vi faktiskt var det i nästan sex år såhär i efterhand.

Hannah: Jag är ju så nyfiken på din och ditt ex relation. Hur kommer det sig att ni gjorde slut? Varför vantrivdes du på Drottningholm? Och tror du att ni två kommer vara vänner framöver? Sen vilka är dina absoluta topp resmål i världen? Antingen som du redan besökt eller tror skulle vara magiska!

Svar: Varför vi gjorde slut är privat och vi har bara berättat om det för våra närmaste familjer. Vi har varit mer som bästa vänner än ett par de senaste två åren i alla fall och vi har sårat varandra åt bägge hållen under den tiden. Vi är vänner idag men eftersom vi bodde ihop som vänner direkt efter att vi gjorde slut i ett halvår behöver vi en rejäl paus från varandra nu. Ja, alltså att bo med sitt ex i hans mammas hus när man försöker skapa sig ett nytt liv är sådär halvkul, svårt att förklara när man går på dejter osv. Och huset var lite för slitet för min smak, svårt att städa och att bo i någon annans saker är verkligen inte min melodi. Och det tog en jäkla tid att ta sig hem och in till stan, jag var ganska van vid att bo mer centralt än så.

Jag älskar Frankrike, är ingen sol och bad person så storstäder är mer min grej. Annars är Dominikanska republiken magisk och jag vill åka till Maldiverna i framtiden - som alla andra :)

Sofi: Har du någon ”mörk” sida? En sida som står i kontrast till ditt yttre eller den sida folk till vardags får ta del utav. Det behöver inte vara en dålig sida, men kanske en lite hemlig?

Svar: Intressant fråga... Jag har nog en väldigt mörk sida faktiskt. Jag är väldigt fascinerad av allt som är sorligt, deppigt och läskigt. Älskar skräckfilmer, att läsa om döden, brustna hjärtan, saknad och dödliga sjukdomar. Mörk musik är min guilty pleasure och även riktigt tung, mörk hårdrock haha. Jag är väldigt djup i mina tankar men det är sällan något jag visar utåt, faktiskt aldrig.

Frida: har du gjort läpparna någongång?

Svar: Ja, för sex år sedan så det materialet är long gone. Sedan dess har jag inte rört dom, alla tror ändå alltid att jag har filler så det känns bara onödigt haha.

Sofie: Hur träffades du och den nya killen du dejtar? 😊

Svar: Vi träffades ute i februari (när jag var med en annan dejt så inget hände då) men matchade nyligen på Tinder och började träffas för ganska exakt två veckor sedan. :)

Johanna: Hej! Har alltid följt dig och såklart blir man nyfiken eftersom du alltid varit med ditt ex så länge jag kan minnas. Du har alltid pratat om det som att ni haft de perfekt o perfekta för varandra, var de så eller var de nått du ville tycka eftersom de blev slut från ingenstans, kanske inte för dig men blev så för oss som läser att de kom från ingenstans, när du några inlägg tidigare hade snackat om hus ihop osv? Du verkar iaf super glad nu o det är kul o läsa 😊👍🏻

Svar: Det var absolut inte perfekt, vi har gjort slut många, MÅNGA gånger under åren men aldrig klarat av att fullfölja det. Vi är extremt olika och därför bråkade och tjafsade vi nästan dagligen så det kom inte från ingenstans. Vi hade både velat göra det i över ett års tid när jag tillslut tog steget och bestämde att nu gör vi det bara. Jag ville nog att det skulle vara bättre än vad det var och när det var bra var det riktigt bra vilket vi nog levde på.

Jag mår så mycket bättre nu och det är kul att det märks :)

Tessan: Hur ser din kost ut? Du har ju alltid inspirerat till att gå ner i vikt och hålla sig hälsosam. Vill du skriva upp hur du äter och tränar en vecka? Typ kalorier och typ av mat osv?

Svar: Haha kaos... Jag går minst 15 tusen steg varje dag oavsett vad och sen äter jag runt 1000-1300 kcal. Ibland mer på tex helger och ibland mindre tex på vardagar. I onsdags åt jag snabbnudlar till lunch och ceasarsallad till middag och drack något glas vin och en öl. I tisdags åt jag.... tempeh med grönsallad till lunch och.... yoghurt till middag tror jag.

Igår åt jag yoghurt och flingor till ”brunch” och på kvällen beställde vi indiskt. Och någon öl och ett glas champagne slank ner under dagen på Smaka på Sthlm. Bryr mig inte så mycket om mat utan äter när jag är hungrig och det jag är sugen på dock äter jag aldrig frukost.

Och som sagt, jag går cirka 15-20 tusen steg varje dag, någon gång blir det mindre om jag har fullt schema eller känner mig lite hängig. Ibland river jag av en löprunda på 7-10 km om jag får feeling, livet är för kort för att fixera sig vid mat och tråkig träning :)

Joss: Hur ska ni göra med lägenheten nu? Äger ni inte den tsm o ska du då köpa ut ditt ex?

Svar: Det är min lägenhet och helt och hållet min kontantinsats, jag gav honom 25% ägande och 25% av vinsten men inget av kontantinsatsen. Så min pappa ska gå in och casha ut mitt ex lån och sen är den heeelt min :)

Ebba: Vad jobbar du med och vad har du pluggat?:)

Svar: Jag jobbar med landsbygdsprojekten på ett telekomföretag. Har inte pluggat vidare bara läst lite distanskurser som jag tyckt verkar kul såsom affärsutveckling, ledarskap osv.

Liza: Hur din kost ser ut nu - kommer ihåg att du typ hade en icke-kött period förra året (vilket welllll jag typ har nu :’) )
För övrigt STRÅLAR du just nu - grattis!

Svar: Som jag skrev ovan, jag har inga restriktioner just nu. Ibland äter jag falafel eller tempeh och ibland råbiff eller kyckling, precis det jag är sugen på med andra ord men är absolut inte vego på något sätt. Yoghurt, knäckebröd och snabbnudlar är en stor del av mitt liv haha. Händer även att jag äter godis eller glass till lunch/middag så ja, min kost har ingen struktur alls haha.

C: när exakt gjorde ni slut??

Svar: En vecka efter nyår tror jag det var.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229