Sushi date

Idag hade jag och killen lunchdejt eftersom vi ska vara ifrån varandra hela kvällen, buhu. I och med att vi jobbar ihop (eller ja 1,5 vecka till nu) så brukar han hänga med sina kollegor på jobbet och jag hänger med L-M men ibland får man göra undantag (och L-M är i Småland idag hehe).

Jag vet inte om ni vet detta men jag är BESATT av alger och sjögräs sedan flera år tillbaka. Jag tar alltid en mini-sushi så att jag kan äta massa alger. Det bästa är att fylla en hel soppskål med sjögräs och sedan hälla på lite, lite misosoppa så de blir blöta och sedan är det bara sleva i sig. DÖR! Tog även en extra sjögrässallad till min sushi idag, den är dock inte lika god.
När jag och brorsan bodde hemma brukade mamma köpa sjögräs till oss till fredagsmyset liksom, det finns kryddade och naturella, så gott! Måste åka och köpa det på direkten, hade helt glömt bort det snackset.

Nu blir det jobb till fredagsmötet klockan 15.00 och sen ska jag hänga med killen och vår kollega till O'learys en stund innan jag beger mig till Röda korset för kvällsjobbet.


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229