Sundaaaze

Sorry för dålig bloggning idag men jag hade verkligen noll inspiration OCH jag har blivit besatt av rynkor som jag anser mig ha men alla andra vill ge mig en slap in the face for mentioning. Still though har jag knappt vågat röra mina ansiktsmuskler den senaste veckan och jag bokar in botoxkonsultationer, börjat tvätta ansiktet med ricin- och kokosolja och dricker massa vatten. Jag är verkligen hysterisk och skräckslagen nu, mon dieu, jag orkar knappt med mig själv. Att åldras med värdighet är inte min melodi, tro mig.

Idag har jag, förutom rynkattackerna, varit på födelsedagsfika och när vi kom hem köpte vi mat från Al Caminetto på torget, är helt tokig i deras ceasar. Jag tycker faktiskt inte om pizza alls, hemlagad pizza går bra men bakad på pizzeria = Urk! Däremot en krämig ceasar eller en juicy hamburgare hehe.

Nu ska jag sluta svamla om fast food och gå och lägga mig, tack och bock för en härlig helg!

Min killes mobilkamera är verkligen sämst kan jag med denna bild konstatera.

Gillar

Kommentarer

L
L,
Med rökning och solande kommer rynkorna som ett brev på posten. Alltid förundrats över att du som bryr dig så mycket om utseende inte tycks ha reflekterat över detta.
Johannagrahn
Johannagrahn,
Reflekterat över det har jag naturligtvis gjort men jag har valt att leva lite. Än har jag inte fått några rynkor och jag har inte solat solarium mer än 1-2 gånger per år sedan 3-4 år tillbaka och röker inte längre så jag har fullt koll på läget 😉nouw.com/johannagrahn
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229