STYRELSEN OCH NY PÄLS

Glad dagen för nyårsafton gullisar.

Vi sitter i varsin ände av soffan och jobbar, min lillebror svängde förbi för att spela på sitt ljudlösa trumset (han är med i ett band som har låtar på spotify, tycker att det är så coolt haha) och jag räknar ner tills vi kan gå och handla mat och krypa ner framför x antal filmer. Imorgon efter kaffet ska vi packa bilen och puttra hem igen och på vägen ska vi plocka upp Marcus som hoppade in på våran nyårsmiddag i sista sekund, då blir man inte ledsen direkt.

Har ätit Holy Green's Caesarsallad både igår och idag till lunch HE men det är ju faktiskt livets sallad. Jag byter dock ut riset mot grönkål och tomaterna mot chilimarinerad kål, YUM! Glömde dock bort tomaterna igår så ingen behöver poängtera att JA MEN DET ÄR JU TOMATER PÅ BILDEN JA HALLÅ osv.

Som sagt, vi maxar färdigmat just nu för i hålan vi bor i finns det liksom två restauranger. Så igår spatserade vi bort till Styrelsen och åt middag. Jag har tjötat om Styrelsen förut men det är verkligen en av mina favoritrestauranger. Min pappas tjejs dotters sambo (OKEJ) har öppnat och äger visserligen stället men hade älskat det lika mycket oavsett. Fransk bistro, fantastisk inredning och mat och vääärldens göttigaste innegård på sommaren. Nej men gå bara dit. Jag åt råbiffen som vaaaanligt med ett otroligt kraftigt glas rödvin och Max tog en pasta. Pommesen är bland de bästa jag NÅGONSIN ätit, utan krydd.

Igår hittade jag en magisk päls nedsatt 70% till 230 riksdaler inne på HM så jag tog den sista i min storlek och gick hem längs Norr Mälarstrand, glad i hågen. Har haft så himla roliga dagar och jag inser till 150% att jag saknar stan och Max bor ju hellre här än där vi bor nu. Men vi ska inte göra någonting åt situationen just nu oavsett men det känns skönt att få bukt med skavet i hjärnan som lurat där ett tag.

HÄR hittar ni pälsen online.

Nu ska jag jobba lite framför en film, borde egentligen BUS:a pga. nyårsafton imorgon men gör nog det när vi kommer hem från affären så att den inte regnar bort. Trevligt väder Sverige har just och så vidare.

Gillar

Kommentarer