STORHOGNA HÖGFJÄLLSHOTELL

God morgon och happy friday från fjällen. Min kille överraskade mig med en tripp till Storhogna Högfjällshotell när jag fyllde 30 men inte nog med det.... Igår gav han mig min andra present; En resa till en vingård och boende på ett gammalt slott i Frankrike!!!!!!!!! När det är okej att resa igen utan massa restriktioner då. Min älskling, vad han fixat för lilla mig. Han är det absolut bästa som hänt mig, det finns ingen som är så engagerad i mig som han är. Han är genuint intresserad och vill alltid lära sig mer om min bransch, vill alltid bolla ideér jag får och ser till att jag alltid kan leva mitt bästa liv. Jag hoppas att alla får leva lyckliga i alla sina dagar med någon som min Max.

Igår hängde vi i SPA:t, drack bubbel och spelade storschack innan middagen. Jag förlorade båda gånger but I blame the champagne. Till middag åt vi röding och drack ett så otroligt gott och smörigt och ekigt vin, ska visa er vilket sen.

Såhär lägger min kille upp sin frukost och han ska inte ens fota den. En naturbegåvning.

Idag vaknade vi båda fem :):):):):) Så vi var först på frukosten, som vanligt. Vi är alldeles för bortskämda hemma med en för skön säng, det finns inget hotell i världen som har lika sköna sängar. Därför sover vi alltid som krattor när vi är på semester, verkligen sämst.

Nu har vi vilat några timmar, jag äter aldrig frukost så jag blev helt förstörd och proppmätt av en macka och yoghurt idag. Nej men ni hör ju?! Uppe fem, först till frukosten och vila på maten. Hello grandma and grandpa liksom. Nu ska vi bylsa på oss kläder och bege oss ut i snön några timmar. Ångrar verkligen att vi inte tog med skidkläder för nu blir en bra sugen när man ser alla vita backar. Dock åker vi hem imorgon så det hade blivit lite tight men ändå. Det suger i låren att få swischa ner för backarna. Efter det ska vi bre ut oss i SPA:t resten av eftermiddagen innan det är dags för dinner and drinks.

Gillar

Kommentarer

MissJohansson
MissJohansson,

Åh det låter helt underbart! Blir så avundsjuk och vill Joyna er direkt! Mysigt! Stor kram och ha en fantastisk dag nu!

nouw.com/missjohansson
HandlaSmart
HandlaSmart,

Passa på och njut av fjällen. Trevlig helg och hemresa 😊

nouw.com/handlasmart
sofiahagberg
sofiahagberg,

Åh vad härligt!! ta hand om er och ha en trevlig helg

nouw.com/sofiahagberg
L
,

Du har alltid varit vacker, men känns som du att har ett helt annat glow de senaste fotona. WOW!

Johannagrahn
Johannagrahn,
Men gud tack! Det är nog en hel del setting spray hehe men också att jag är väldigt, väldigt genuint lycklig med ett helt nytt mindset nu. Blev väldigt rörd av din kommentar 🤍
nouw.com/johannagrahn
IP: 173.231.62.66