STAYCATION

Tjenixen! Jag ligger prick där ☝🏼med ett glas rött och en hamburgare i magen, vi är nämligen på staycation på Elite Marina Tower. Tidigare idag besökte vi Miss Clara och åt brunch, Eggs Arlington, sötpotatis pommes och ett glas champagne. Det var första gången jag åt på Miss Clara and so far I’m impressed. Värt ett besök!

Vet att jag varit supersämst på att uppdatera här men on the instagram är det ständig uppdatering så jag rekommenderar er att besöka mig där istället :)

Igår gjorde vi liba pizza som är vår nya favoritpizza. Ingen av oss gillar den där slabbiga pizzeria-pizzan, honestly så äter jag cirka en sådan vartannat år. Mår illa av bara tanken. Och rent generellt tycker jag att pizzadeg är så otroligt tungt, mår liksom aldrig BRA efter en pizza oavsett hur fräsch eller välgjord den är. Men liba pizza hör ni, WOW! Du tar bara vanliga libabröd och tjongar på det ni vill ha. Jag gjorde en vit med getost, färskost, mozza, parmaskinka, ruccola och lite tryffelolja. Nej men hej då så gott och blev inte sådär mätt som jag alltid blir annars. Tidigare var knäckebrödspizza favoriten men den får finna sig i att ligga tvåa nu :):):):)

Gjorde mig zäzzy för att dricka vin med Sara och hennes vovve men såg ut som en hej-kom-å-hjälp-mig efter några minuter ute eftersom att det var snöstorm 🥰🥰🥰

Har tränat prick varje dag i 2,5 vecka nu och är uppe och kör så 1,5 timme på crosstrainern. Plus styrka. Och trappmaskin, löpning and so on. Har konstant träningsvärk men har inte varit så harmonisk i själen på väldigt länge. Ska aldrig mer inte träna på gym, jag funkar inte utan det.

Var ute och åt med pappi och hans tjej, vi pratade om boenden och livet i allmänhet. Innan det satt jag och sminkade mig på min absoluta favoritplats på jorden: Mitt sminkbord ❤️Hur sjukt att en mäklare kommer hem till oss nästa vecka?! Så taggad.

Och slutligen har jag bjudit min pojkvän på en jäkla massa pasta. Här är en vildsvinspasta med vitvinssås (så märklig kombo jag vet) som gjorde sån jäkla PANGSUCCÉ! Han åt sig nästan till döds. Vägen till en mans hjärta går via magen, I’m just telling you ladies.

Gillar

Kommentarer