Spontant frisörbesök och bra tv-serie

Idag spontanbokade jag huvudmassage och klippning för att dels komma ut bland folk som jag avskyr att vara när jag inte är 100 % och för att jag är så spänd i hela kroppen nu att jag nästan trodde att jag skulle börja gråta när dom rörde mitt huvud, så ont gjorde det. Kom ut med betydligt mycket kortare och uppklippt hår and a tad more relaxed, kändes skönt. När jag mår dåligt lägger jag all min tilltro till shopping och skönhetsbehandlingar, orkar inte ens med hur många nya ansiktsmasker jag beställde härom dagen....

När jag kom hem hoppade jag i pyjamasbyxorna igen och beställde hem synephrine, nu är det hardcore "get pretty and fit" mission här haha.

Nu ska jag och BF äta hemmagjord soppa och kolla vår nya favoritserie "Lie to me", verkligen suuuperbra och ni hittar den på viaplay. Har väntat på att Chrille ska komma hem hela dagen så att vi kan fortsätta kolla, en riktig Johanna-serie som handlar om hur man avslöjar lögner och sanningar helt på kroppspråk, det är dramatisering så det är ett nytt påhittat case i varje avsnitt.

Gillar

Kommentarer

Linda
Linda,
Du blev jättefin i håret! Vilken vacker färg 😍
Johannagrahn
Johannagrahn,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229