Sponsrad Video: Westworld är årets tv-serie. Se den nu på HBO Nordic!

I samarbete med HBO Nordic

Nu när det är mörkt, kallt och alldeles, alldeles underbart att spendera all ledig tid uppkrupen i soffan framför en bra serie så är det lätt hänt att man får slut på bra serier att se. Det händer oss hela tiden, vi är ganska kräsna när det kommer till serier och vill ha en perfekt mix av spänning och välgjorda scener med fantastiska skådespelare.

Den 3 oktober släpptes en ny serie exklusivt på HBO Nordic som tycks vara lösningen på alla våra rådande serie-problem, nämligen Westworld med bla. Anthony Hopkins och Ed Harris (som min kära pojkvän sa: Allt med Anthony Hopkins är briljant). Serien är skapad Lisa Joy och Jonathan Nolan, Jonathan som för övrigt ligger bakom en av mina favoritfilmer The Dark Knight (älskar man inte Batman så är man inte en riktig människa enligt mig) och har inspirerats av filmen med samma namn som släpptes 1973. Jag har visserligen inte sett originalfilmen men när vi såg trailern till denna serie (se nedan) så kände vi direkt att detta är vad vi ska göra på julledigheten. Detta är en sci-fi western serie som utspelar sig i en gränsvärld mellan en nära framtid och ett påhittat förflutet och när serien släpptes slog den premiärrekord på HBO Nordic, jag tycker att det säger ganska mycket....

Är du lika sugen som oss på denna serie där kan du se den kostnadsfritt den första månaden på HBO Nordic och för oss tjejer kan jag även tipsa om SATC som finns att se på HBO, it's win-win situation med andra ord ;)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229