Sponsrad video - #Claimyourpartyrights by Gina Tricot

I samarbete med Gina Tricot 

Vad betyder ordet Fest för er? För mig betyder det senakvällar, bubbel, fantastiska kläder och två timmar in and hair andmake-up. Vi festar alla på olika sätt och vi har olika preferenser. Jag är tex.inte tjejen ni hittar på klubben allt för ofta, det är för svettigt, rörigt ochalldeles för mycket folk. Jag är däremot tjejen som mer än gärna fyller kylenmed bubbel och bjuder över alla mina bästa vänner, snackar skitoch dansar på vardagsrumsgolvet tills klockan slår morgon. Ibland vill mansjälvklart dansa och inte bry sig about tomorrow och då tar vi på oss vårahögsta klackar och trippar iväg till en smakfull klubb med bra musik.

Jag tror att sättet man festar på förändras med åren men ocksåvilket umgänge man har, om man är singel eller inte och vilket stadie man är ii livet. Jag tror inte att mina "partypreferenser" skulle varaannorlunda om jag var singel utan jag har helt enkelt vuxit ifrån attspringa runt på smutsiga klubbar och utbyta meningslösa konversationer med mänsom bara vill imponera och förmodligen inte har några större planer på attträffa mig mer än att säga hej då nästa morgon.

Det viktigaste för att ha en fantastisk party night tror jag är fantastiskt snygga kläder som man känner sig fabulös i, vänner som alltidgot your back och alltid glaset halvfullt, inte halvtomt ;)

Jag tycker nedan video av Gina Tricot är så himla härlig, den visar allas våraolikheter och betonar att det egentligen inte finns något rätt eller fel. Sålänge man festar ansvarsfullt så får man festa precis hur man vill, det ärgemene mans rättighet!

Sponsrat inlägg

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229