Spökbebis?

Jag älskar ju spöken och allt sån där och jag och min mamma har varit med om en del otroligt läskiga saker som verkligen inte kan förklaras med vetenskap, vi är nog båda mottagliga för andevärlden.

Så när jag hörde talas om den här historian om spökbebisen i Queensland blev jag eld och lågor, klart det är en spökbebis! Min kollega röstade water splasch men jag köper inte det. Mamman och hennes vän och deras tre barn var och badade i Murphy's Hole i Queensland's Lockyer River när en av barnen känner något som grabbar tag i hennes ben. När dom sedan tar fram bilden som togs då får de syn på en sjätte filur som simmar runt där. Det intressanta är då att en liten flicka vid namn Doreen O'Sullivan drunknade i den sjön år 1913, visst blir allt lite obehagligare då? ;)

Då har någon varit lite smart och gjort ett negativ av denna bild, tyvärr förstår jag inte riktigt varför det skulle bevisa att detta var en spökbebis, spöken har ingen materia de är bara energi. Men energi kanske blir svart på negativ? Jag vet inte.


Här är Doreen's gravsten samt dödsannons från 1913.


Vad tror ni? Jag tror stenhårt på spökbebis! I love ghosts!

Gillar

Kommentarer

amandasvard
amandasvard,
Fy faaaan rysningar all over!!nouw.com/amandasvard
ksenias
ksenias,
ush vilka rysningar jag fick jag med.. jag tror också att det är en spökbebis! jag och min mamma är också insatta i andevärlden, och här hemma har det med hänt en hel del! Snygg blogg du har för övrigt! Jag har precis startat en ny och tänkte om du hade lust att kika in och ge lite feedback! Skulle vara otroligt snällt. Jag önskar dig en fortsatt trevlig lördag och en underbar helg! Kram!nouw.com/ksenias
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229