SPIRIT ANIMAL

Igår var jag en trött människa, jag är inte van vid sena lördagar längre och let me tell you: It's not worth it.

Igår åt jag kladdkaka till middag, gick en långpromenad och tittade på Vår tid är nu. Somnade tidigt så idag är jag pigg igen, vilken underbar känsla.

Ska vi gå igenom veckan?

Tisdag: Jobba, träna och spana in Chrille i sin nya frack som han ska hämta idag. Sassy!

Onsdag: Jobba, träna, städa... Intressanta dagar verkligen.

Torsdag: Jobba och gå på vernissage! Det ska bli så kul, det var länge sedan jag var på en.

Fredag: Har lovat att för första gången gå på AW på jobbet men jag tror att jag kommer att skippa den ändå he. Är generellt sätt inte mycket för AW's och jag måste göra mig fin för lördagen.....

Lördag: BAL! Vi åker till slottet så tidigt som möjligt för att förbereda oss, se till att kläderna är strukna och oklanderliga och för att fota och lite sånt. Jag är så peppad, ska göra en sista provning av kläderna idag och sen är jag redo. Detta kommer att bli den bästa helgen på länge, som jag har längtat efter denna afton.

Söndag: Förmodligen lite trötta efter allt valsande kvällen innan men vi kommer att vakna upp på ett slott och bara det gör mig så lycklig. Jag ska bara ta dagen som den kommer, promenera och må bra.

Sprang in i ett dussin svanar igår på min promenad och trots att jag är livrädd för svanar så är dom my spirit animal. Så eleganta och vackra men samtidigt livsfarliga. That's really all you want to be.

Gillar

Kommentarer

Nalliepallie
Nalliepallie,
God morgon! det låter som en händelserik vecka du har framför dig, hoppas den blir bra också! Du har rätt svanar är verkligen vackra, en av mina favoritfåglar. Så finns det ju allid en som skall vara clown som skall ligga upp o ner med baken upp i vädret. haha!
Ta hand om dig, hoppas det blir en toppenkväll på Balen till helgen.
kram<3
nouw.com/nalliepallie
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229