Söndagen

Fy vad jag avskyr måndagar. Jag vet ju varför och jag försöker förändra det men det går banne mig långsamt, my lord, they suck!

Igår började dagen med lite jobb och spinning innan vi åkte och åt lunch med svärfar- och svärbror, vi tänkte äta någon trevlig brunchbuffé men allt var fullt så det blev Vapiano istället, en ceasar med tonfisk för mig.

Sen åkte vi hem, jag traskade bort till ÖB för att köpa min Megaliner från Wet n Wild som jag faktiskt bara har hittat där om jag inte vill beställa den. Ett fat hittade jag också som står på vardagsrumsbordet nu. Tänk vad man kan fynda på ÖB, haha!

Den här veckan är det high life! Bankmöte, diverse andra möten, fixa inför mitt 25-årskalas på lördag och så vidare. Hela min släkt+ familj plus Chrilles familj kommer hem till oss på lördag för att fira mig, det kommer att vara fullt hus. På kvällen ska vi ut och äta och bubbla med våra grabbar. Som för övrigt lurade mig så brutalt i fredags, det var helt sjukt. I flera timmar och tillslut ballade det ut så jag fick panik men då räddade dom upp det med att avslöja sitt prank. Haha, roliga pojkar!

Har en så himla trist känsla i kroppen just nu, verkligen jättegrå och tråkig känsla. Just nu väntar vi på att @amandasvard ska få sitt praktikschema så vi kan boka in en helg där jag kan komma ner och hälsa på, det skulle vara något kul att se fram emot.


Hoppas att ni har haft en fin helg and may your monday be short and your coffee strong!


Gillar

Kommentarer

Zanny
Zanny,
Åh så fint fat och vad gott det ser ut! 😊
Kram
nouw.com/zanny
Johannagrahn
Johannagrahn,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229