Söndag

Hej babes!

Hur mår vi idag? Jag mår som en kung, satt i soffan och kollade Black Dahlia och åt romtårta hela natten (recept på det kommer ikväll)
Har varit uppe några timmar redan och strukit hela morgonen, har kramp i armen nu haha. Om några minuter kommer mina föräldrar och hjälper oss att tapetsera sovrummet, före och efter bilder kommer ikväll. Det är den enda förändringen vi gör just nu, annars är allt väldigt fint och fräscht faktiskt. Lite senare ska vi byta ut skåpsluckor osv i köket, tycker inte om de träfärgade som är just nu, det ska vara vitt. Sen är det lite annat fix som behövs som gardiner, en öppen spis, skänkar, hatt- och skohylla (som förvisso ligger på posten redo för uthämtning)
Jag känner redan nu att jag kommer tappa typ 10 kilo efter två veckor här eftersom jag är perfektionist så sitter inte jag still en enda sekund, det finns alltid saker som ska städas, tvättas, fixas. Jag blir liksom aldrig nöjd, lite hatkärlek på mig själv där haha. Har så sjukt ont i mina fötter redan efter att hållt på och röjt är sedan klockan 9 imorse.

Ska ni göra något mysigt idag? Jag och boyfriend har semster hela nästa vecka, så skönt. Vi ska inviga grillen, promenera, sola och leva i vår lilla bubbla. Kanske åker vi ut till skärgården en natt, vi får se.

Ha det bäst så hörs vi ikväll.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229