Soft hands with argan

Det finns ju inget obehagligare än torra händer, jag är beroende av mina handkrämer och har minst 2 på jobbet som jag smörjer in händerna med varje timme. Men då och då gör jag även en fuktbomb för mina händer med arganolja. Arganolja är verkligen oljornas guld, den är fantastisk till ALLT.

Hur du gör? Superenkelt! Smörj in händerna med massa, MASSA arganolja, jobba in länge i nagelband, fingrar och hela handen. Ta sedan lite extra så händerna är hala och ta sedan på dig ett par sexiga plasthandskar. Jag köper mina på Clas Ohlson för att jag har på mig dom när jag applicerar BUS, tror ett paket kostar 50-60 kronor och det är många handskar i det.

Och sen har du på dig handskarna från en timme och uppåt, efter några timmar kan du ta av handskarna, smeta på mer arganolja och sitta med handskarna några timmar till. Händer och nagelbanden blir fantastiska! Handskarnas funktion är att under en längre tid låta all olja absorberas i huden och då det blir varmt i handskarna så kan hyn lättare suga åt sig all olja. Precis som med hårinpackningar :)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229