SO THIS IS WEDNESDAY - 5 SNABBA FRÅGOR

Äntligen säsong för vita byxor och ballerinas!

Hur mår du idag? Jag somnade klockan typ.... kvart i nio igår och vaknade klarvaken klockan fyra (och några gånger i mellan där) några minuter innan klockan skulle ringa imorse så måste ändå säga att jag känner mig relativt utvilad idag.

Vad funderar du på denna vecka? Vilka tapeter vi ska tapetsera lägenheten i. Vill ha mörka, maffiga med något väldigt "kungligt" mönster på om ni förstår vad jag menar.

Veckans konstigaste? Att jag redan lagt en beställning från Mathem till dagen jag flyttar tillbaka. dvs 19 maj hahaha. Har alltid velat ha halva frysen fylld med hembakta bakverk, kakor och glass och det kommer att hända nu. Oh, I'm such a sweeth tooth. Vill bara ha allting klart så att maten levereras utan knussel medan jag fixar och trixar under kvällen.

Veckans bästa? Jag ser fram emot lördag när jag ska hänga med mina festisar i solen och mysgötta. Och jag ska faktiskt till lägenheten och kolla av lite saker i veckan och det pirrar i hela kroppen när jag tänker på att stiga in där igen, nästan ett halvår ifrån varandra. Börjar låta lite maniskt besatt och det beror nog på att jag vantrivs å de grövsta i huset nu att jag knappt orkar vara vaken när jag är hemma. Därav romantiserar jag lägenheten helt enkelt, den är inte så fantastisk som jag tror att den är men om man jämför med den nuvarande situationen är den det. Capisce???

Veckans sämsta? Jag har totalt givit upp om att hålla huset städat, det går inte. Hur mycket jag än städar ser det likadant ut en kvart efter, vi har inte plats för alla våra saker vilket innebär att det hänger kläder och prylar överallt, står flyttkartonger och andra kartonger osv på varenda ledig yta. Mår psykiskt dåligt av att vara där haha

Gillar

Kommentarer

Hanna
Hanna,
Hänger inte riktig med. Varför ska du flytta?
Johannagrahn
Johannagrahn,
Jag har hyrt ett hus i ett halvår på Drottningholm, nu ska jag flytta hem till min lägenhet igen 😋nouw.com/johannagrahn
L
L,
Hur kommer det sig att du inte trivs? Minns att du var superpepp inför att flytta dit. Blev det inte som du tänkt dig?
Johannagrahn
Johannagrahn,
Nej, det blev tyvärr inte det 😊 Och jag avskyr rent ut sagt att ”bo hemma hos någon annan”.nouw.com/johannagrahn
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229